kstb

telsim

13-03-2018 09:13 MAGAZİN

Acun Ilıcalı Survivor'da elenen ismi böyle açıkladı..

Survivor'da dün akşam kim elendi? Dokunulmazlığı kaybeden All Star takımından Nihat Doğan, Murat ve Damla arasında en az SMS oyunu alan isim belli oldu. Yarışmaya veda eden isim herkesi şaşırttı. İşte son sözleri.

Acun Ilıcalı Survivor'da elenen ismi böyle açıkladı..

Survivor hız kesmeden devam ediyor. Son dokunulmazlık oyununu kaybeden All Star takımı dün akşam konseyde elemeye çıktı. En az SMS oyunu alan yarışmacı Survivor macerasına veda etti.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da dün akşam All Star takımından Nihat DoğanDamla ve Murat elemeye çıkmıştı. En az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Nihat Doğan oldu. 

 

 

BEN SURVİVOR'I SEVDİM AMA...

Survivor'ı çok seviyorum, yarışmayı da çok seviyorum. Burada olmak bambaşka bir duygu. Herkesin tatması gereken bir duygu. Çok istedim ama... Nazım Hikmet'in güzel bir sözü var. Ben elmayı sevdim ama elma beni sevmedi. Ben Survivor'ı sevdim ama o beni sevmedi demek ki. Güzel bir deneyim oldu. Kıran kıran yarışmalar oldu. Yarışmanın gerilimi ile ilgili birini kırdıysam hakkınızı helal edin. Benim hakkım da helal olsun. İnşallah şampiyon bizim takımdan çıkar. Yolumuz buraya kadarmış. Teşekkür ederim.

ACUN ILICALI INSTAGRAM'DAN DUYURDU!

TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, resmi Instagram hesabından az önce 4 yeni ismin Survivor'a katıldığını duyurdu. Yeni katılan yarışmacıların 2'si Ünlüler, 2'si ise Gönüllüler takımında mücadele edecek. Ilıcalı, yaptığı açıklamada: "All Star ve Gönüllüler takımına katılan yeni yarışmacılarımıza başarılar diliyorum." dedi.

SURVIVOR'DA YENİ YARIŞMACILAR KİMLER? 

Survivor 2018'de Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni yarışmacıların isimleri ve yarışacakları takımlar ise şöyle:

All Star: Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen.

Gönüllüler: Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun.

HAFTANIN PERFORMANS BİRİNCİLERİ

Bu haftaki ödül çay ve beşer tane kurabiye. Bu hafta en çok puan alan erkek yarışmacı Ramazan, ikinci olan isim ise Adem. Kadınlarda birinci olan isim Sema, ikinci olan isim ise Nagihan.




DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu