kstb

telsim

15-10-2020 10:02 GÜNDEM

Afitap Kebap,Kebap dünyasının en güzel örneklerini sunuyor

Afitap Kebap eşsiz tatlara imza atıyor

Afitap Kebap,Kebap dünyasının en güzel örneklerini sunuyor

Afitap Kebap,Kebap dünyasının en güzel örneklerini sunuyor.

Turizmin başkenti olarak bilinen Girne’de  hizmet veren Afitap kebap fark yaratmaya devam ediyor. Yönetimi ve personeliyle birlikte müşterilerine kusursuz hizmet sunan Afitap Kebap tat ve hizmette sınır tanımıyor. Yönetimi ve işletmecisi ile   yeni bir hizmet anlayışı yakalayan Afitap Kebap önemli işlere imza atıyor.

İşletme  sahibi Mustafa Öztürk  restoranla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Ülkemiz her şeyin en iyisine layık. . Biz de şehrimiz için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyoruz.  Şık ve ferah atmosferi, kişiselleştirilmiş servisi ve zengin menüsüyle misafirlerimizi haftanın yedi günü saat 12.00 -02.00 arası ağırlıyoruz. Restoranımızda pide çeşitlerimiz, kebap çeşitlerimiz, tatlılarımızla Ülkemizin  damak tadına hitap ediyoruz. Bu lezzetleri evinde tatmak isteyenler için paket servisimiz de vardır.

Gece saat  02:00’ye kadar açık olan restoranımızda müşterilerimize maç keyfi  de sunuyoruz.. Her geçen gün yıldızımızı parlatıyoruz Müşterilerimizin değerlerinin bilincindeyiz. Samimi bir şekilde karşıladığımız müşterilerimize en iyi hizmeti sunarken, aldığımız eleştirileri de tek tek değerlendiriyoruz. Bu anlayışla birlikte Afitap Kebap  yıldızını her geçen gün parlatıyor ve önemli işlere imza atıyoruz” dedi…




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu