kstb

telsim

24-10-2019 19:33 GÜNDEM

Anafartalar Lisesi Müdürü Hüryaşar'a 'tehdit' iddiası

Anafartalar Lisesi Okul Aile Birliği'nden yapılan açıklamada, okul müdürü Erbil Hüryaşar'ın, lise kantinini kiralayan şahıs tarafından tehdit edildiği belirtildi.

Anafartalar Lisesi Müdürü Hüryaşar'a 'tehdit' iddiası

Anafartalar Lisesi Okul Aile Birliği’nden yapılan açıklamada, okul müdürü Erbil Hüryaşar’ın, lise kantinini kiralayan şahıs tarafından tehdit edildiği belirtildi. Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile Girne Belediyesi konuyla ilgili göreve davet edilirken, Okul Aile Birliği, Müdür Hüryaşar’a destek belirtti.

Anafartalar Lisesi Okul Aile Birliği’nden yapılan açıklama şöyle:

Müdürümüzü destekliyoruz!

Değerli velilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve halkımız… Bu yıl Anafartalar Lisesi kantinini kiralayan şahsın bugüne kadar hiçbir sorumluluğunu yerine getirmemesine, okul kantinindeki fiyatların dışarıdaki fiyatlardan pahalı olmasına, sağlık karnesiz eleman çalıştırmasına, çalışanların çalışma izni olmamasına ses çıkarmayan ilgilileri göreve davet ediyoruz.

Bunlar yetmezmiş gibi, okulda öğrencilerinin hakkını korumaya çalışan öğretmenler ve okul idaresine saldırmayı alışkanlık haline getiren, kantini kiralayan şahıs bugün saat 14.56’da cep telefonundan okul müdürümüzü arayarak tehdit etmiş ve kendisinin isterse okul müdürünü okuldan gönderebileceğini söyleme cürretini göstermiştir.

Bizler Anafartalar Lisesi Okul Aile Birliği olarak, kantini kiraya veren Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nı ve okul kantinlerini denetleyen Girne Belediyesini göreve davet ediyoruz.

Saygılar

Girne Anafartalar Lisesi

Okul Aile Birliği”




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu