kstb

telsim

16-06-2018 20:13 SPOR

Arjantin ile İzlanda 1-1 berabere kaldı

Dünya Kupası'nın favorileri arasında gösterilen Arjantin, grupta oynadığı ilk maçta İzlanda ile 1-1 berabere kaldı.

Arjantin ile İzlanda 1-1 berabere kaldı

2018 Dünya Kupası C Grubu'nun ilk maçında Arjantin ile İzlanda, Rusya'nın başkenti Moskova'da karşı karşıya geldi. Dünya Kupası'nın favori takımları arasında gösterilen Arjantin, Lionel Messi'nin penaltı kaçırdığı maçta İzlanda ile 1-1 berabere kaldı ve turnuvaya hayal kırıklığı ile başladı.

Karşılaşmanın 19. dakikasında Sergio Agüero ile öne geçen Arjantin'e İzlanda'nın cevabı 23. dakikada Alfred Finnbogason'dan geldi. İzlanda'nın attığı ilk şut, ilk Dünya Kupası golü olarak da tarihe geçti.

LIONEL MESSI PENALTILARI KAÇIRMAYA DEVAM EDİYOR

Karşılaşmanın 64. dakikasında kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Lionel Messi, İzlanda kalecisi Halldorsson'u geçemedi. Messi, Barcelona ve Arjantin formasıyla kullandığı son 7 penaltı atışının 4'ünde isabet sağlayamadı.

HIGUAIN 8, DYBALA 0 DAKİKA...

Karşılaşmanın kalan dakikalarında da Arjantin, etkili bir performans ortaya koyamazken Arjantin teknik direktörü Jorge Sampaoli'nin Dybala'yı kenarda oturtması ve Higuain'i 82. dakikada oyuna alması eleştiri topladı.

MASCHERANO TARİH YAZDI

Öte yandan Arjantin'in tecrübeli futbolcusu Javier Mascherano, 144. kez milli oldu ve Javier Zanetti'yi geçerek Arjantin formasını en çok giyen oyuncu oldu.

Arjantin, gruptaki sonraki maçını 21 Haziran'da Nijerya ile oynayacak. İzlanda ise Hırvatistan ile karşılaşacak.




Etiketler :
DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu