kstb

telsim

26-04-2020 13:06 GÜNDEM

AYAVEFE İHTİYAÇLI AİLELERİN YANINDA

İyilik kazanacak sloganı ile yardımlarına aralıksız devam eden işadamı Yaşam Ayavefe , koronavirüs nedeniyle işinden olan ve ihtiyaçlı ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

AYAVEFE İHTİYAÇLI AİLELERİN YANINDA

İyilik kazanacak sloganı ile yardımlarına aralıksız devam eden işadamı Yaşam Ayavefe , koronavirüs nedeniyle işinden olan ve ihtiyaçlı ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Daha önce bir çok kez haberlere konu olan  Ayavefe bu sefer de meserya bölgesinden kendisine isimleri ulaştırılan ihtiyaçlı ailelerin yardımına koştu. Ayavefe’nin ekibi bölge muhtarları ile beraber  belirlenmiş evlere gıda yardımlarını özenli bir şekilde teslim etti.

Gıda kolilerini alan vatandaşlar , ”Allah razı olsun bu zor günlerde buna çok ihtiyacımız vardı. Bu süreçte maddi durumu iyi olan, olmayana verecek. Aksi takdirde zorluklar aşılamayacak. Bu vesile ile bize bu yardımı gönderen işadamı Yaşam Ayavefe’ye  çok teşekkür ediyoruz, umarım diğer iş adamlarına örnek teşkil eder” diye konuştular.

Krizle mücadele sürecinin devam ettiği sürece yardımlarının devam edeceğini belirten Ayavefe, insanoğlunun ayni gemide olduğunu hissetmesi gerektiğini ve verilen mücadelede başarının birlik ve beraberlikten geçtiğini de her platformda dile getirmektedir.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu