kstb

telsim

24-04-2022 00:37 GÜNDEM

AYAVEFE :Sizi kalıcı kılan bıraktığınız eserlerdir

YAŞAM AYEVEFE EĞİTİME EL ATIYOR…

AYAVEFE :Sizi kalıcı kılan bıraktığınız eserlerdir

Ayavefe: Eğitime yapılan yatırım, Dünyanın aydınlık geleceğine yapılan yatırımdır
 
Ünlü İş İnsanı Yaşam Ayevefe servetini artık  insanlık tarihinin onurlu sektörü olan eğitim sektörüne aktarıyor…


Bugüne kadar çeşitli çevre projelerine imza atan Yaşam AYEVEFE, “ en iyi çevre bilincinin iyi bir eğitim anlayışından geçtiğine inandığını “ söyleyerek kendi adına da taşıyacak YAŞAM eğitim kurumlarını kurarak eğitim sektöründe “ana okulundan üniversiteye “ anlayışında bir yapı kuracağını açıkladı.


Eğitim sektörünün her alanına sıcak baktıklarını belirten AYEVEFE , şunları söyledi: " Kreşten üniversiteye kadar eğitim sektöründe faaliyet gösterme gibi planımız var. İş dünyasında YAŞAM mücadelesi verirken neden hayatı daha kaliteli hale getirip milletimizi muasır medeniyetlere ulaştırmayalım. Hayatta her şey para da değil zaten karektersiz bir ekonomiden ne insanlığa ne hayata fayda olur. Karakter ise iyi bir eğitim süreci ile en iyi zirveye ulaşır.


İş insanı Ayavefe, çağın gerektirdiği, bilgili, becerikli, yenilikçi, iletişime ve öğrenmeye açık, sağlıklı ,üretken ve mutlu bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını belirterek bugüne kadar yapılan ön çalışmalarla temel altyapı ve erişim sorunlarının nasıl çözüleceğinin haritasını çizdiklerini belirtti. Ayavefe “nitelikli ve kaliteli bir eğitimi her zaman değişmez hedef olarak gördüklerini söyledi”.


"Eğitime yapılan yatırım, Dünyanın aydınlık geleceğine yapılan yatırımdır diyen Ayavefe  şu hayatta bir şeyi net öğrendim hangi mevkide olursanız olun, ne kadar paranız olursa olsun sizi kalıcı kılan bıraktığınız eserlerdir dedi.


Dünya üzerinde eğitimden daha iyi bir eser de bırakmak mümkün değildir.
Eğitim projelerinin detaylarını yakın zamanda açıklayacağını söyleyen Ayavefe, eğitim sektöründe tek amaçlarını liyakat sahibi bireyler yetiştirmek ve YAŞAM’ı daha kolaylaştırmak olacağını söyledi…




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu