kstb

telsim

22-10-2020 21:32 GÜNDEM

AYAVEFE YİNE SEVİNCE SEBEP OLDU

Ayavefe’nin yardım ekibi 3 köy okulunda okuyan 13 öğrencinin daha tüm ihtiyaçlarını karşılayarak online eğitim için tablet hediye etti…

AYAVEFE YİNE SEVİNCE SEBEP OLDU

Yardımsever iş insanı Yaşam Ayavefe Dünyanın farklı ülkelerinde yatırım yaparak iş hayatına devam etmesine rağmen kalbi her zaman  Kıbrıs için atıyor.

İyilik kazanacak sloganı ile yardımlarına aralıksız devam eden işadamı Yaşam  Ayavefe tam bir iyilik gönüllüsü olarak yaşamını sürdüyor.Kıbrıs-İngiltere-Türkiye başta olmak üzere iş yaptığı bir çok ülkede önceliğini çocuklara vermek koşulu ile yardımlarına aralıksız devam ediyor. Pandemi süresince yardım konusunda bir çok kez haberlere konu olan  ve ismi en çok zikredilen kişiler arasında yeralan Ayavefe  özellikle sağlık ve gıda yardımı ile bir çok kişiye kurum ve kuruluşa yardımcı olmuştur. Sağlık bakanlığı için yaptıkları bağışlar ülkenin en sıkıntılı sürecinde Hükümetin elini oldukça rahatlatmıştır.

 

Ayavefe çocukların gülen yüzü oldu

Ayavefe’ye hafta başında tablet bilgisayarları olmadığı için online eğitime katılamayan 30 kadar öğrencinin bilgisi iletilmiştir. Ayavefe’de ekibine “bu çocuklarımızın mağduriyetini en kısa sürede giderelim “ talimatı vermiştir. Ayavefe’nin ekibi aynı gün içerisinde gerekli çalışmayı yaparak 30 çocuğumuzun gülen yüzü olmuştur. Yaşam Ayavefe’nin  ekibi dünde  köy okullarında okuyan okul kıyafeti ve tablet ihtiyacı olan 13 öğrencimizi evlerinde ziyaret ederek yardımlarını ulaştırmış ve çocuklarımızın hayata daha mutlu bakmasına vesile olmuştur…

 

 

Kıbrıs’a gönül vermiş  başarılı  iş insanı Yaşam Ayavefe uzun yıllar Kıbrıs’da yaşamış ülke içerisinde  bir çok yatırımda bulunarak sektörel anlamda ilklere imza atan kişi olarak iş dünyasında kendini kanıtlamıştır. İş hayatı Ayavefe’yi KKTC’den uzağa götürüp bir çok ülkede yatırım yapan bir iş insanı haline getirmiştir.

 

Yurt dışında yaşamasına rağmen KKTC’de ki yatırımlarına ve yardımlarına hiçbir zaman ara vermeyen Ayavefe   yaptığı yatırımlarla iş dünyasının takip ettiği bir kişi konumuna gelerek  sektörün öncü isimleri arasında yerini almıştır.

 

Ayavefe’nin büyük girişimci ruhu,bilişim sektöründe ki araştırmacı kişiliği ile özellikle siber güvenlik alanında yaptığı yatırımlar bir çok ülke ve yatırımcılar tarafından takip edilmektedir. Ayavefe geçtiğimiz aylarda  dünya’nın en önemli yayınlarından  olan, konu ve konuk seçimine çok imtina eden FORBES’a  konu olmuş ve yeni yatırımları ile alakalı röportajına yer verilmiştir.

 

Ayavefe aynı zamanda iyi bir çevrecidir

Gelecek nesillere daha temiz ve daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için çevre projelerine büyük önem  veren Milaya Capital Yönetim Kurulu Başkanı Yaşam Ayavefe, çevreye verilen tahribatı azaltmak için "Her karış toprağa ağaç dikmek" sloganı ile robotik, insansız hava araçları, büyük veri ve akıllı makineler alanında büyük yatırımlar da yapmaktadır…

 

Nediyelim sen ve senin gibiler varolsun ki insan yaşasın.İnsan yaşayınca devlet zaten varolur!!!

 




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu