kstb

telsim

26-06-2019 16:35 GÜNDEM

Ayının mağarada esir aldığı adam, 1 ay boyunca idrarını içerek hayatta kaldı

Rusya'da, boz ayının mağaraya sürüklediği talihsiz adam 1 ay boyunca idrarını içerek hayatta kaldı. Avcılar yara içinde buldukları adamı mumya sandı.

Ayının mağarada esir aldığı adam, 1 ay boyunca idrarını içerek hayatta kaldı

Rusya, ayı tarafından kaçırıldığı mağarada, bir ay boyunca ağır yaralı halde kalmasına rağmen hayatta kalabilen adamı konuşuyor. Rusya'nın Tuva bölgesinde, bir boz ayı, ismi Alexander olarak açıklanan adamı yaralayarak mağarasına sürükledi. Bir ay sonra, avcı köpekleri tarafından, ayının mağarasında ölüme yakın bir durumda bulundu.

MUMYA SANDILAR
Olay Rusya'nın Tuva bölgesinde ormanlık bir alanda meydana geldi. Avcı köpekleri Alexander'ın bulunduğu mağaranın önüne gelip havlayınca, avcılar mağaraya girdiler. Avcılar, yara içinde buldukları Alexander'i ilk önce mumya sandı. Canlı olduğunu anlayınca ise hemen hastaneye kaldırdılar. Yapılan muayenede omurga kemiklerinin kırıldığı ortaya çıktı. 1 aydır haber alınamayan adam, ayının mağarasına sıkışmış mumyaya benzer halde bulundu

İDRARINI İÇEREK HAYATTA KALMIŞ
Ayının üzerine atlayarak kendisini yere yuvarladığını ve kendisini mağarasına kadar sürüklediğini söyleyen Alexander, bir ay boyunca kendi idrarını içerek hayatta kalmayı başardığını anlattı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA
Uzun süre hareketsiz yattığı için vücudunda ağır yaralar ve dokularında çürüme meydana geldiğini söyleyen hastane yetkilileri, Alexander'in ağır yaralara rağmen nasıl hayatta kaldığını açıklayamadıklarını vurguladı.
Boz ayılar, avlarını saklayıp daha sonra yemeleri ile biliniyorlar.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu