kstb

telsim

26-06-2019 11:01 SPOR

Bombayı Portekizliler patlattı!

Fenerbahçe, Bayern Münih'in 21 yaşındaki Portekizli orta sahası Renato Sanches'in peşinde. Bu iddiayı ortaya atan Portekiz'in A Bola gazetesi. Haberde, daha önce Benfica'da forma giyen Sanches-Fejsa ikilisinin sarı lacivertli ekipte yeniden buluşabileceği belirtildi.

Bombayı Portekizliler patlattı!

Bombayı Portekizliler patlattı! İki yıldız Fenerbahçe'de buluşacak - Sayfa 1

Tetteh çıkarması... Galatasaraylı yöneticiler, Ganalı golcü için Çekya'ya gidiyor. Sarı Kırmızılılar, Benjamin Tetteh için resmi teklife hazırlanıyor. Sparta Prag forması giyen Ganalı oyuncu için kulübünden randevu alındı. İlk görüşme yarın yapılacak. 

Bombayı Portekizliler patlattı! İki yıldız Fenerbahçe'de buluşacak - Sayfa 2

Chicharito ateşi yaktı... Galatasaray'ın renklerine bağlamaya çalıştığı 31 yaşındaki Meksikalı golcü Chicharito, transferi hakkında ilk kez konuştu. Daily Mail'e açıklamalar yapan yıldız futbolcu, "Menajerim bana uygun, büyük bir kulüp arıyor" dedi. 

Bombayı Portekizliler patlattı! İki yıldız Fenerbahçe'de buluşacak - Sayfa 3

Marcelo'dan dönüş sinyali... Beşiktaş eski yıldızına yeniden kavuşabilir. Kartal, stoper arayışlarını sürdürürken Marcelo'yu kiralamak için harekete geçti. Brezilyalı yıldızın eşi ise sosyal medya hesabından, "Beşiktaş taraftarını özledik" diyerek kalp gönderdi. Bu gelişme de Marcelo'nun transfer ihtimalini güçlendirdi.

Bombayı Portekizliler patlattı! İki yıldız Fenerbahçe'de buluşacak - Sayfa 4

Fenerbahçe, Bayern Münih'in 21 yaşındaki Portekizli orta sahası Renato Sanches'in peşinde. Bu iddiayı ortaya atan Portekiz'in A Bola gazetesi. Haberde, daha nöce Benfica'da forma giyen Sanches-Fejsa ikilisinin sarı lacivertli ekipte yeniden buluşabileceği belirtildi.

Bombayı Portekizliler patlattı! İki yıldız Fenerbahçe'de buluşacak - Sayfa 5

Fenerbahçe Sturriddge için bastırıyor. Liverpool ile bağlarını kopartan İngiliz futbolcuyla Fenerbahçe sıcak teması koruyor. 29 yaşındaki forvet yıllık 4 milyon Euro istedi, Sarı Lacivertliler 3 milyon Euro verdi. Başka talipleri de olan deneyimli oyuncuyla pazarlıklar yoğunlaşacak.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu