kstb

telsim

14-05-2022 12:53 GÜNDEM

ÇATALKÖY’DE HIRSIZLIK

Çatalköy’de meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili 2 kişi tutuklandı.

ÇATALKÖY’DE HIRSIZLIK

Çatalköy’de meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili 2 kişi tutuklandı. 
Polis Basın Bülteni’ne göre, 8 – 13 Mayıs tarihleri  arasında Çatalköy’de, Su Denktaş’a ait ikametgahın mutfak kapısı kırılarak içeriye girildi ve bir adet led televizyon çalındı. Olayın polisin bilgisine gitmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen S.G.(E-22) ve A.E.(E-17) tutuklandı. Çalınan televizyon ise S.G’nin tasarrufunda bulunarak emare olarak alındı. Soruşturma devam ediyor. 
LEFKOŞA’DA TRAFİK KAZASI 
Lefkoşa’da dün akşam meydana gelen trafik kazasında ise 1 kişi yaralandı, 1 kişi tutuklandı. 
Hüseyin AKKUŞ (E-37), yönetimindeki PP 849 plakalı motosiklet ile seyrettiği sırada “Yar Plus” isimli iş yeri önlerine geldiğinde, dikkatsizliği sonucu, 90 mlgr alkollü içki tesiri altında yolu yaya olarak geçmekte olan Ümit Anuk’a (E-49) çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan PP 849 plakalı motosiklet yolun sol kısmında kaldırım üzerinde park halinde bulunan DT 723 plakalı araca çarpıp durdu. 
Kazada yaralanan yaya Ümit Anuk, kaldırıldığı  Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı. Motosiklet sürücüsü Hüseyin Akkuş ise tutuklandı. Soruşturma devam ediyor. 




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu