kstb

telsim

21-08-2020 16:55 EĞİTİM

ÇAVUŞOĞLU, 1 EYLÜL’DE ONLİNE EĞİTİME, 14 EYLÜL‘DE İSE YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLANACAĞINI AÇIKLADI

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, 1 Eylül’de online eğitime başlanacağını, 14 Eylül‘de ise hastalığın seyrine ve rastgele test sonuçlarına bağlı olarak, yüz yüze eğitime başlanacağını açıkladı.

ÇAVUŞOĞLU, 1 EYLÜL’DE ONLİNE EĞİTİME, 14 EYLÜL‘DE İSE  YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLANACAĞINI AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Ali Pilli ile birlikte basın toplantısı düzenleyen  Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, eğitime ne zaman ve nasıl başlanacağıyla ilgili kararlarını açıkladı.
Bu açıklamayı Sağlık Bakanlığı ile yapmalarının önemine değinen Çavuşoğlu, okulların 1 Eylül’de açılmasının planlandığını ve kendilerinin buna hazır olduğunu ancak Sağlık Bakanlığı’nın 1 Eylül’ün erken olabileceği yönünde bir görüşü olduğunu, bu çerçevede yeniden yaptıkları toplantı sonucu okulları Sağlık Bakanlığının önerdiği tarihte açma kararı aldıklarını söyledi.
Çavuşoğlu bu çerçevede e-nabız sisteminin yansımalarının takibi ve öğretmenlerin, şoförlerin ve yardımcı annelerin testlerinin sonuçlarına da bakarak, yüz yüze eğitimin 14 Eylül’de başlamasına ve 1 Eylül itibariyle on-line eğitimin başlamasına karar verildiğini açıkladı. 




DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu