kstb

telsim

27-07-2020 09:27 SPOR

Esentepe, Umutlarını Son Maça Taşıdı

K-Pet 1.Lig play off 2.maçında Esentepe rakibi Gençlerbirliği’ni 3-2 mağlup ederek GHE ile Süper lige çıkmak için final oynama şansı yakaladı. Gençlerbirliği ise bu mağlubiyetle Süper lig umutlarına nokta koydu.

Esentepe, Umutlarını Son Maça Taşıdı

YER: Şht. Hüseyin Ruso Stadı.
HAKEMLER: fehim Dayı-Hüseyin Özaşık-Olgun Canik
ESENTEPE: Onur, Şahin, Nersin, Uğurcan, Şükrü(Mustafa), Yakup, Hüseyin,(Hüseyin Ermiş) Eray, Kağan, Emre, Muhammed(Mehmet)
G.BİRLİĞİ: Hamit, Erkan(Seyhan), Kadir, Ertan, Sinan, Çağkan, Bülent(M.Ali), Emre, Berkan, Ahmet, Sertan
GOLLER: 8.Dk Yakup, 54(P)-74.Dk(P)Eray(Esentepe)30-68.Dk(P)Ertan(G.Birliği)

8. dakikada sol taraftan gelişen Esentepe atağında Hüseyin’in pasında Yakup düzgün bir vuruşla takımını 1-0öne geçirdi.
13. dakikada Esentepe takımının kullandığı kornerde ceza alanı içinde oluşan karambol sonrasında Kağan’ın vuruşunda Ertan topu çizgiden çıkardı, bu topa bu kez Muhammed vurdu kaleci Hamit kornere attı.
30. dakikadaki G.Birliği atağında rakip ceza alanı içinde Şahin topu elleyince hakem penaltı noktasını gösterdi. Ertan skoru 1-1 yaptı.
50. dakikada kornerden gelen topa Esentepe’den Şahin vurdu, top iki yan direğe de vurarak defans tarafından uzaklaştırıldı.
54. dakikadaki Esentepe atağında topla rakip ceza alanına giren Şükrü Berhan tarafından düşürülünce hakem tekrar penaltı noktasını gösterdi. Eray penaltıdan takımını 2-1 öne geçiren golü attı.
68. dakikada gelişen G.Birliği atağında Şahin rakibi Sertan’ı ceza alanında düşürünce hakem yine penaltı noktasını gösterdi. Ertan takımına 2-2’lik beraberliği getirdi.
74. dakikada hakem 14. kez penaltı noktasını gösterdi. Gelişen Esentepe atağında ceza alanı içindeki Seyhan ile Kağan mücadelesinde Seyhan’ın rakibine hareketini penaltı olarak değerlendirildi. Eray bir kez daha topu filelere göndererek takımını 3-2 öne geçirmiş oldu.
Maç da bu skorla sona erdi ve Esentepe, Girne Halk Evi ile Süper Lige çıkma mücadelesi verecek.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu