kstb

telsim

30-07-2019 09:41 TEKNOLOJİ

Facebook arkadaş isteklerini sıraya koyacak

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Facebook, yenilik çalışmalarını sürdürüyor.

Facebook arkadaş isteklerini sıraya koyacak

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Facebook, yenilik çalışmalarını sürdürüyor. Kullanıcı dostu olmak için kendini geliştiren şirket bu kez arkadaş istekleri kısmında bir yenilik yapmaya hazırlanıyor. Facebook arkadaş istekleri kısmını kullanıcının sıralamasına olanak sağlayacak.

Facebook arkadaş istekleri kısmını yeniliyor

Facebook arkadaş istekleri kısmına eskiden yeniye doğru sıralama seçeneği eklemeye hazırlanıyor. İsabetli tahminleriyle dikkat çeken Jane Manchun Wongbu kez de Facebook tarafından yapılan bir geliştirmeyi ortaya çıkardı. Söz konusu eski ve yeni sıralama sistemi, kullanıcının kendisine gelen arkadaş isteklerini sıralamasını sağlayacak. Böylece kullanıcı, gelen arkadaşlık isteklerini eskiden yeniye doğru rahatça sıralayabilecek. Söz konusu iyileştirme özellikle çok fazla arkada isteği bulunan kişilerin işini kolaylaştıracak. Özellikle, arkadaş isteklerini onaylamak ya da reddetmek yerine bekletmeyi seçen kullanıcılar, yeni talepleri hızlıca görebilecek. Esasen bunun çok da büyük bir yenilik olmadığını söyleyebiliriz. Ancak, kullanıcı dostu iyileştirmeler adına önemli bir yenilik.

Son zamanlarda Facebook kripto parası Libra üzerinde yoğunlaşıyor. ABD devlet yetkilileri tarafından karşı çıkılan Libra’nın pazara girmesiyle birlikte kripto para dünyasında birçok şeyi değiştireceği tahmin ediliyor. Esasında Bitcoin ile benzer bir para birimi olan Libra, birçok konuda ise Bitcoin’den ayrılıyor. Bunun en başında, bir merkeze bağlı olmasını sayabiliriz.

Bitcoin ve Libra arasındaki farklara daha yakından bakmak için aşağıdaki habere bakabilirsiniz.




DİĞER TEKNOLOJİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu