kstb

telsim

18-03-2021 14:04 SPOR

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un yerine Boas iddiası

Fenerbahçe, koltuğu sallantıda olan ve Beşiktaş derbisinden galibiyet alınamaması halinde yolların ayrılacağı iddia edilen teknik direktör Erol Bulut'un yerine hoca arayışlarına başladı. Öte yandan Fransız basını, Sarı-Lacivertliler için Andre Villas-Boas iddiası ortaya attı. İşte detaylar…

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un yerine Boas iddiası

Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan ve yaptığı transferlerle adından söz ettiren Fenerbahçe'de işler beklenildiği gibi gitmedi. Özellikle Kadıköy'de alınan kötü sonuçların ardından şampiyonluk yarışında büyük yaralar alan Sarı-Lacivertlilerde teknik direktör Erol Bulut'un geleceği yeniden tartışılmaya başlandı.

ARAYIŞLAR ŞİMDİDEN BAŞLADI

Süper Lig'de bu hafta pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisinde galibiyet alınamaması halinde Erol Bulut ile yolların ayrılacağı iddia edilirken Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları da şimdiden başladı.

VILLAS-BOAS İDDİASI

Fransız basınından Le10Sport'un haberine göre Fenerbahçe, Marsilya'dan gönderilen Andre Villas-Boas'ı göreve getireceğini yazdı.

DİĞER ADAYLAR DA TEK TEK AÇIKLANDI

Haber detayında "Şubat başında Marsilya'dan kovulan Villas-Boas, Fenerbahçe'ye gidebilir" ifadeleri yer alırken Sarı-Lacivertlilerin Christoph Daum, Joachim Löw, Lucien Favre ve Leonardo Jardim'le de ilgilendiği öne sürüldü.

4-3-3 SİSTEMİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Porto, Zenit, Tottenham, Chelsea gibi takımları çalıştıran 43 yaşındaki Portekizli teknik adam Villas-Boas, oynattığı 4-3-3 sistemiyle dikkat çekiyor.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu