kstb

telsim

13-05-2019 09:10 SPOR

Fenerbahçe'den rekor gecesi

Acun Ilıcalı, 'Fenerbahçe Winwin' ve 'Fener Ol kampanyası dayanışması için TV8-FBTV ortak yayınında Cem Yılmaz ile bir araya geldi.

Fenerbahçe'den rekor gecesi

Acun Ilıcalı, 'Fenerbahçe Winwin' ve 'Fener Ol kampanyası dayanışması için TV8-FBTV ortak yayınında Cem Yılmaz ile bir araya geldi. Başkan Ali Koç, teknik direktör Ersun Yanal, futbol takımının tamamı, sanatçılar Ezgi Mola, Merve Özbey, Oğuzhan Koç eski futbolcular Tuncay Şanlı, Semih Şentürk ve Abdülkerim Durmaz katıldı.

Acun Ilıcalı, “200 bin SMS (İlk 18 dakika) ile başladık geceye. Sitelerimiz çökmüş. Biraz sakin olalım. Fazla yüklenmeyelim. İşin altından teknik olarak kalkmamız lazım” dedi. Programda kampanyadaki 5 ev ödülünden birini verdiği öğrenilen Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Hamdi Akın, telefonla bağlanarak 1000 de özel forma siparişi verdi. Ali Koç, “Fener Ol’da ilk gittiğim isimlerden biri Hamdi Akın’dı. İstediğimiz desteği, düşünmeden kabul etti” ifadelerini kullandı.

‘İşte budur zenginlik’

Başkan Koç, “İşler zorda. Seçilmeden önce bizler elele vererek, kitlesel bir hareketle, ancak Fenerbahçe’nin yapacağını söyleyerek başladık. Biz elimizden gelen katkıyı verdik. İşte budur Fenerbahçe’nin zenginliği” dedi. Cem Yılmaz da esprileriyle geceye damga vurdu. Acun Ilıcalı, gece geç saatlerde SMS rakamını 400 bin olarak güncelledi. Acun Ilıcalı ile Beyazıt Öztürk bugün 22.30’da Tv8 ekranlarında olacak.

Ödüller

■ Ali Koç ile maç izleme

■ Ülker Stadyumu’nda maç

■ Ülker Arena’da maç

■ Futbol ve Basketbol takımları ile buluşmak

■ İstediğin bir sporcunun özel gününde yanında olması

■ Futbol takımı ile yemek

■ Obradovic ve Ersun Yanal ile yemek

■ 10 çifte masrafsız Amerika seyahati

■ 20 kişi Alex de Souza ile yemek yiyecek

■ 50 Alex de Souza imzalı forma

■ 20 araba

■ 5 ev
 




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu