kstb

telsim

25-09-2020 11:51 GÜNDEM

GİRNE-ALSANCAK ÇEVRE YOLUNDA KAZA

Girne - Alsancak çevre yolu üzerinde, 68 yaşındaki Abdulcelil Korkmaz yönetimindeki GR 403 plakalı salon araç ile Alsancak istikametine doğru seyrettiği sırada Zeytinlik ışıklarına geldiği zaman tarafında kırmızı ışık yandığı halde sağa Zeytinlik köyüne dönüşe geçti. Korkmaz, o sırada karşı istikametten gelmekte olan ve tarafında yeşil ışık yanan 38 yaşındaki Tekin Çiftçi yönetimindeki HV 655 plakalı araçla çarpıştı.

GİRNE-ALSANCAK ÇEVRE YOLUNDA KAZA

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, çarpışma sonrası GR 403 plakalı  araç savrularak trafik ışıkları  direğine çarptı, HV 655 plakalı van araç ise sağ yan kısmı üzerine devrildi. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile HV 655 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 33 yaşındaki Türkmen Bingöl, 18 yaşındaki İbrahim Aladağ, 20 yaşındaki Battal Aladağ , 30 yaşındaki Rıdvan Akdeniz, 50 yaşındaki Bahri Akdeniz ve 18 yaşındaki Furkan Akdeniz’in kaldırıldıkları Girne Dr Akçiçek Hastanesinde yapılan tedavileri halen sürüyor.

Kazada yaralanan GR 403 plakalı araç sürücüsü Abdülcelil Korkmaz ise yapılan ilk yardım tedavisinin ardından Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu