kstb

telsim

13-12-2019 12:22 SPOR

G.Saray'da kazan kaynıyor! Fatih Terim'den rahatsızlar

Galatasaray'da yabancı futbolcular krizi yaşanıyor. Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in, basın toplantılarında oyunculara yönelik yaptığı eleştiriler, yabancı futbolcularda huzursuzluk yarattı. Bu yüzden hepsinin morallerinin bozulduğu konuşuluyor.

G.Saray'da kazan kaynıyor! Fatih Terim'den rahatsızlar

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa arenasındaki macerasını 5-0'lık Paris Saint-Germain mağlubiyetiyle noktalayan 'da gözler artık Süper Lig'e ve Ziraat 'na çevrildi. Avrupa kulvarında bu sene oldukça başarısız bir tablo ortaya koyan sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda sezon sonunda şampiyonluğa ulaşarak bir nebze de olsa taraftarına Şampiyonlar Ligi'ndeki hayal kırıklığını unutturmayı hedefliyor.

TÜRKİYE KUPASI DA TEHLİKEDE

Geçtiğimiz yıl Türkiye Kupası'nı müzesine götürme başarısı gösteren Galatasaray'da bu sezonki kupa macerası da kötü başladı. Sarı-Kırmızılılar, kupada 5'inci tur maçında sahasında konuk ettiği Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldu ve tur şansını zora soktu. Galatasaray'ın rakibi ile 17 Aralık Salı günü oynayacağı rövanş karşılaşmasında turu geçebilmesi için gol yemeden en az 3 gol atması gerekiyor. Aksi halde kupa defteri de kapanacak. 




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu