kstb

telsim

01-09-2014 13:12 SPOR

Hakan Şükür'e büyük onur

Türk futbolunun gelmiş geçmiş en başarılı futbolcularındanTürk futbolunun gelmiş geçmiş en başarılı futbolcularından Hakan Şükür, Monaco'da Di Stefano, Pele, Maradona, Platini, Romario, Beckenbauer, Cruyff, Best, Baresi, Rummenigge ve Ronaldo gibi süperstarların arasına ayak izini bırakacak...

Hakan Şükür'e büyük onur

Hakan Şükür’e büyük onur. Dünya Futbolu’na damga vurmuş yıldızların ayak izlerini Monaco’daki Grimaldi Bulvarı’nda sergilenmesini sağlayan prestijli organizasyon Golden Foot, bu yıl Gala Gecesi’ne Türk futbolunu’nun unutulmaz ismi ve bağımsız milletvekili Hakan Şükür’ü davet etti. İtalyan Futbol Adamı Antonio Caliendo önderliğinde yapılan ödül töreni bu yıl Monaco Prensi II. Albert’in katılımıyla 13 Ekim’de gerçekleşecek.

İlk ve tek Türk

Fanatik Gazetesi’nin medya partneri olduğu Golden Foot organizasyonuna hem efsane olmuş isimler, hem de 29 yaşına basmış aktif futbolcular davet edilebiliyor. Bilindiği üzere daha önce Türkiye’de forma giyen Roberto Carlos ve Drogba bu ödülü kazanmıştı. Bu yılki ödülü ise Cristiano Ronaldo’nun alması bekleniyor. İlk ve tek Türk futbolcu olarak ayak izini bırakacak olan Hakan Şükür, di Stefano, Ardiles, Eusebio, Puskas, Cruyff, Beckenbauer, Best, Maradona, Baggio, Baresi, Ronaldinho, Cantona, Papin, Platini ve Zidane gibi Dünya futboluna damga vurmuş efsanelerin arasında  yer alacak.


Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr

Etiketler :
DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu