kstb

telsim

22-06-2020 10:27 SPOR

Hasan Algın anısına yarıştılar

Hasan Algın anısına yarıştılar

Gazimağusa Avcılık Atıcılık Birliği tarafından bu yıl üçüncüsü organize edilen “Hasan Algın Tekneden Olta ile Ablakore Avlama Yarışması” dün (Pazar) gerçekleştirildi. Fishertown ana sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışma Yeniboğaziçi Belediyesi’nin teknelere ulaşım, park ve iniş yeri olarak hazırladığı Sae Side Hotel önünde yapıldı.

48 Tekne ve 137 spporcu katıldı

48 tekne ve tekneler içerisinde bulunan 137 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen sezonun en büyük yarışmalarından biri olan organizasyonda 514 kilo Albacore Balığı yakalandı.

Yarışmayı 58 kilo ile G 1410 Friendship isimli tekne sahibi Bekir Kasapoğlu birinci olarak tamamlarken, 49 kilo ile G 1589 Şago isimli tekne sahibi Kemal Şago ikinciliği, 43 kilo ile GM 588 Bayraktar isimli tekne sahibi Şükrü Bayraktar da üçüncülüğü kazandı.

Kasapoğlu ödülünü SOS’e bağışladı

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri yarışma sonunda düzenlenen törende anısına düzenlenen Hasan Algın’ın ailesi tarafından verilirken yarışmada birinci gelen Bekir Kasapoğlu yarışmada kazandığı 2000 TL para ödülünü ve tutuuğu 5 Adet balığı SOS Çocuk Köyü’ne bağışladı.

Yarışmayı Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar da izlerken ödül töreninde Mağusa Avcılık Atıcılık Birliği başkanı Hasan Curcioğlu katkılarından dolayı Fİshertown direktörü Mustafa Asafoğluları’na bir teşekkür plaketi de sundu.

 
 



Etiketler :
DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu