kstb

telsim

25-12-2018 12:46 DÜNYA

HDP'yle ilgili müjdeyi her an verebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "HDP'nin karın ağrısını biliyoruz, bugün yarın sizlere müjde verebiliriz" açıklamasını yaptı.

HDP'yle ilgili müjdeyi her an verebiliriz
GİRİŞ 25.12.2018 13:05 GÜNCELLEME 25.12.2018 13:15

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ErdoğanHDP'nin bütçe görüşmelerindeki açıklamalarını eleştirerek, onların bu açıklamalarına karşılık müjde verebileceklerini belirtti.

"KANDİL'DEN İCAZET ALANLARLA İLGİLİ MÜJDE VEREBİLİRİZ"

Erdoğan şunları söyledi: "Bölücü örgütün Meclis'teki taşeronlarının asıl karın ağrılarının farkındayız. Bunun için onların söylediklerini, hakaretlerini, çirkefliklerini dikkate almıyoruz. Onların, Kandil'deki terör baronlarından icazet almadan tek bir kelime dahi edemediklerini, edemeyeceklerini gayet iyi biliyoruz. Şu anda açıklamıyorum. Bugün, yarın sizlere bu konuda da önemli müjdeler verebiliriz. Onların demokrasimiz adına bir katkı beklemiyoruz. Meclis'te bulunma sebepleri Türkiye'nin önünü açacak projeleri sabote etmek olanların milletimizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunması mümkün değil. Bölücü örgütün siyasi uzantılarının rahatsız olmaları gayet normal."




DİĞER DÜNYA HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu