kstb

telsim

19-12-2017 13:37 GÜNDEM

HEP AYNI HİKAYE… HALK BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEK…

ÇÖZÜLEMEYECEK PROBLEMİMİZ YOK… BECERİKSİZ YÖNETİCİLER VAR… Yeniden Doğuş Partisi (YDP) 7 Ocak’ta yapılacak erken seçim çalışmaları doğrultusunda her geçen gün gerçekleştirdikleri köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

HEP AYNI HİKAYE… HALK BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEK…

SORUNLARI ÇÖZMEYE GELİYORUZ…

Seçim ziyaretlerine  Gazimağusa’nın Dörtyol köyünde devam eden Yeniden Doğuş Partisi(YDP) Genel Başkanı Prof. Dr. Erhan Arıklı ve heyeti gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirirken  bölgenin sorunlarını da bir kez daha bölge halkından dinleyip YDP’ nin projelerinden bahsetti.

Ziyarette konuşma yapan YDP Genel Başkanı Arıklı, çiftçinin ve köylünün sorunlarını iyi bildiklerini ve bu sorunlarında artık kangren olduğunu  da söyleyerek,”  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çözülemeyecek sorun yok. Beceriksiz, bilgisiz,  sorumsuz aynı zamanda ranta dayalı popilist politika ve politikacılar var. Köylünün sorununu çözmek yerine, sorunları öteleyip umut vaad ederek günü kurtarmak için çalışan koltuk sevdalılarının  1983 yılından bu güne  sürdürdükleri popilist yaklaşımlarla halkın derdine melhem olmamışlardır. Bu da yetmezmiş gibi kendilerine uygun düzen yaratmış ve halkı ikinci plana atmışlardır. Halk merkezli politika izlemediklerinden bugünlere gelinmiştir. Bizler YDP iktidarında “ Kırsalda yaşa, kentli ol” felsefesiyle oluşturacağımız hizmetlerle, kırsalda yaşayan halkımızın tarımsal üretiminin etkin breyleri olmalarını sağlarken, kentliliğin sağladığı tüm avantaj ve imkanlardan da yararlanmalarını sağlayacağız. Ülke içinde birinci sınıf, ikinci sınıf gibi ayrımları ortadan kaldırıp eşitlik çerçevesinde din, dil, ırk, şehir ayırmaksızın bütün ülkeyi ve ülke insanını kucaklayacağız” diyerek adaletin işlemesini, köylünün de hak ettiği şeklide yaşamasını sağlayacaklarını dile getirdi.

HEP AYNI HİKAYE… HALK BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEK…

Konuşmasına devam eden Arıklı,” Ulusal Birlik Partisi(UBP), 2009’daki taktiğini bu seçimlerde de uygulamaktadır. Hiç bir şey söylemeden, sorunların çözümü için proje üretmeden, sadece popilist yaklaşımlarla kurdukları düzeni devam ettiren bir zihniyetle köylünün karşısına çıkıyor. Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP)ise reddi miras yaparak  bütün olumsuz icraatlarını Genel Başkanlarına  atıp sorumluluktan kaçmaktadırlar. Demokrat Parti(DP) ise siyasette ki yanlış icraatlarından dolayı bitmiş durumda. BU da yetmezmiş gibi “Halk Bilir” sologanı ile yeniden sizlerin karşısına çıkıp oy istemektedirler.  Evet halk bilir. Bu seçimde halk bildiğini yapacak ve  sizi  sandıkta  bırakacak. Unutmadan bir  de Halkın Partisi (HP) diye bir parti çıktı. Parti kurmayacağız dediler parti kurdular. Eski siyasetçi almayacağız dediler parti içinde eski siyasetçi dolu.. İş adamları ile  yakın ilişki içinde olmayacağız dediler parti içinde iş adamlarından aldıkları paraları televizyon ekranlarında kendi partilileri açıkladı. Etin, sütün, ekmeğin fiyatını bilmeyen jöleli aristokrat bebelerin kurduğu bu partide içe çiftçinin derdini bilen, köylünün sesini duyan bir yaklaşımları olmadığı gibi şeffaflık anlayışını daha şimdiden yerle bir eden bir parti görünümündedir” diyerek KKTC halkının artık sorgulayan, takip eden ve ne istediğini bilen bir halk olduğunu , düzeni yaratan partilere de artık itibar etmeyeceğini dile getirdi.

HODRİ MEYDAN…

Sıkı sık konuşması alkışlarla kesilen YDP Genel Başkanı Arıklı sözlerine şöyle devam etti,”  Bizler vatanını seven, bu vatanda  yaşayan herkesi eşit gören, birlik-beraberlik anlayışı ile  yola çıkan gönüllü hizmetkarlar olarak,  noter ve Kıbrıs Türk Basını huzurunda 50 Milletvekili adayı imza atarak karşınıza çıktık.  Neye imza atık biliyormusunuz?   3 yılı içinde vaat ettiğimiz projeleri  gerçekleştiremezsek ve sorunları  çözemezsek  Milletvekili seçilen arkadaşlarımız görevlerinde istifa edecekler diye imza attık.  Bu yürekliliği ortaya koyabilecek başka siyasi ve siyasi parti var mı? Hepsine buradan  HODRİ MEYDAN” diyerek  inandıkları değerler doğrultusunda Kıbrıs Türk halkının sorunlarını 3 yılda çözeceklerini ve bu konuda da iddialı oldukları dile getirdi.

 




Etiketler :
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu