kstb

telsim

04-11-2019 10:16 MAGAZİN

İrem Derici: ‘Ortaya karışık’ bir kadınım

Kendisine musallat olan sapık yüzünden evini değiştirdiğini belirten İrem Derici, "Ben 6 ay bekarım, bir ara evliyim, bir ara çok aşığım, bir bakıyorsun hiçbir şey yok. Yani anlayacağınız ben ortaya karışığım" diyerek herkesi güldürdü.

İrem Derici: ‘Ortaya karışık’ bir kadınım

Ünlü popçu İrem Derici, önceki gece Kıbrıs Girne’de bulunan bir mekanda sahne aldı. Derici sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz aylarda bir kişinin kendisine musallat olması sonrasında şikayette bulunan şarkıcı, sapığı ile ilgili, “Bu olay yüzünden evimi değiştirdim. Hiç de istemediğim bir şeydi ama ailem endişe duydu. Annem çok korktu. O yüzden güvenlikli bir siteye taşındım” cevabını verdi.

“AFAKAN BASIYOR”

Habercilerin “2019 yılı sizin için nasıl geçti?” sorusuna “Ne çok kötü, ne de çok iyi diyebilirim. Allah sağlık sıhhat versin gerisi boş… Benim bir de bir sıkıntım var. Yılın son 3 ayı bana bir afakan basıyor. Hemen o yılın bitmesini istiyorum. O son 3 ay benim için biraz zor geçer” dedi.

 

“ORTAYA KARIŞIĞIM”

Muhabirlerin “Bazı şarkıcılar vardır sürekli aşk üzerine şarkılar yazar. Size ne zaman aşk kadını diyebileceğiz?” demesi üzerine “8 yıldır sektördeyim. Beni biliyorsunuz. Ben 6 ay bekarım, bir ara evliyim, bir ara çok aşığım, bir bakıyorsun hiçbir şey yok. Yani anlayacağınız ben ortaya karışığım” diyerek herkesi güldürdü.




Etiketler : İrem Derici
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu