kstb

telsim

03-06-2018 16:20 EĞİTİM

KIBRIS İLİM ÜNİVERSİTESİ BURSLULUK VE GİRİŞ SINAVI 11 HAZİRAN’DA

Geleceğin Dünyasına Hoşgeldiniz sloganı ile kurumsal yapısı yenilenen, Kıbrıs İlim Üniversitesi (KİÜ), Bursluluk ve Giriş sınavı 11 Haziran Pazartesi günü saat 10:00’da Üniversite kampüsünde gerçekleşecek.

KIBRIS İLİM ÜNİVERSİTESİ BURSLULUK VE GİRİŞ SINAVI 11 HAZİRAN’DA

BAŞVURU NASIL YAPILACAK;

Önlisans veya lisans eğitimi almak isteyen öğrenciler için bir çok farklı programda bursluluk imkanları sağlayan KİÜ, bursluluk ve giriş sınavı için scholarshipexam.csu.edu.tr adresinden online başvuru yapabileceklerdir.

 

İLK 5 KİŞİ ÖDÜLLENDİRİLİYOR;

Bursluluk sınavında %100, %75 ve % 50 burs imkanı veren KİÜ, ayrıca burs sınavında en yüksek puan alan “ilk 5 kişiye tablet bilgisayar hediye” edecektir.

 

KİMLER SINAVA KATILABİLECEK;

KKTC vatandaşı, Türkiye vatandaşı ya da Uluslararası vatandaş olup Lise eğitiminin tamamını KKTC’de okuyan adayların başvurabileceği sınav başvurusu ücretsiz yapılacaktır. Sınav son başvuru tarihi 7 Haziran mesai bitimine kadar kabul edilecektir.

 

KİÜ NEREDE;

Bursluluk sınavı saat 10:00’da Kıbrıs İlim Üniversitesi, Girne Ozanköy’de Dr. Fazıl Küçük Bulvarı, Bellapais çemberi karşısındaki KİÜ kampüsünde yapılacaktır.

 

OTOBÜS GÜZERGAHLARI;

       KİÜ Bursluluk sınavına katılacak öğrenciler için kalkacak olan otobüs güzergahları;

       Lefkoşa Bölgesi; Girne Kapısı Otobüs Durakları Önünden saat 08:30 ‘da kalkış, 

       Gazimağusa Bölgesi; Gazimağusa Merkez Büyük Lemar Otoparkından saat 08:00‘de kalkış,

       Girne Bölgesi; Merkez Lemar (Eski Astro Market) Otoparkı’ndan saat 08:30‘da kalkış ve yine Merkez Lemar (Eski Astro Market ) Otoparkı’ndan saat 09:15‘te olmak üzere Girne’den iki servis olarak kalkış yapılacaktır.

 

KİÜ Bursluluk ve Giriş sınavı hakkında scholarshipexam.csu.edu.tr adresinden veya 0392 650 00 00 telefon numaralarından aranarak bilgi alınabilmektedir.

 

 

 




DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu