kstb

telsim

05-06-2018 19:54 GÜNDEM

KIBRIS İLİM ÜNİVERSİTESİ İLE KIBRIS VAKIFLAR BANKASI ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Kıbrıs İlim Üniversitesi, gelişen ve yenilenen kurumsal yapısıyla işbirlikçi paydaşları ile geleceğin kaliteli eğitim veren üniversitesi olma yolunda devam ediyor. Kıbrıs Vakıflar Bankası ile Kıbrıs İlim Üniversitesi, anlaşma yaparak banka personeline ve çocuklarına %50 burs olanağı sunacakları işbirliği protokolüne imza attılar. Kıbrıs Vakıflar Bankasında gerçekleşen protokol toplantısında Kıbrıs İlim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Bülend Göksel, Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Selman Arslanbaş, Kıbrıs Vakıflar Bankası Genel Müdürü M. Cengiz Erçağ, Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Çetin Selkan, Personel ve İnsan Kaynakları Müdür vekili Peyker Borataş’ın katılımları ile iki paydaş kurum olarak aralarında protokol imzalandı.

KIBRIS İLİM ÜNİVERSİTESİ İLE KIBRIS VAKIFLAR BANKASI ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

KİÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Bülend Göksel konuşmasında, “Kıbrıs Vakıflar Bankası ile işbirliğinde bulunmalarından dolayı memnun olduklarını belirterek, Üniversite olarak kaliteli eğitime önem verdiklerini, öğrencilerin ve velilerin ulaşılabilir akademik eğitmenlerin, idari personelin ve yönetimin olduğuna dikkat çekerek, bizler hiçbir öğrencimizi ayırmadan kabul etmek onları dinlemek memnun etmek birinci hedefimizdir.

 

KİÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Selman Arslanbaş, Kıbrıs Vakıflar bankası gibi köklü bir banka ile işbirliği yaparak personeline ve çocuklarına burs olanakları ile eğitim almalarına imkan yaratacaklarından dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi. Ayrıca Kıbrıs İlim Üniversitesi Finans bölümü öğrencilerinin de Kıbrıs Vakıflar Bankası’nda staj imkanına sahip olmaları bir ayrılacalık olduğunu ifade etti. Kamunun, paydaşlarımızın desteği olmadan güzel işleri başarmanın mümkün olmayacağını belirten Arslanbaş, hep birlikte adanın “Kaliteli Eğitim” adası olması için kolları sıvadık bunu toplum olarak birlik olursak başarabiliriz dedi.

 

Kıbrıs Vakıflar Bankası Genel Müdürü M. Cengiz Erçağ, “ilk defa bir üniversite ile böylesi anlamlı bir protokol imzaladıklarını, anlaşma yaptıklarını belirterek, Kıbrıs İlim Üniversitesi ile başlattacakları işbirliği çerçevesinde personelin ve çocuklarının burslu eğitim alma hakkı ve öğrencilerine staj hakkını sağlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Üniversitelerin Finans bölümlerinden uzman ve kalifiye uzman gençler arayışımız vardır, bunu Kıbrıs İlim Üniversitesi’nin mezun öğrencilerinden kazanacaklarına inandığını belirten Erçağ, Türkiye ve dünya üniversiteleri kalitesinde eğitim adanın ihtiyacı olduğunu ve bu eğitim sistemini KİÜ’nün getirmiş olmasından dolayı gençlerimizin ve dolayısı ile ülkemiz için önemli bir kazanım olduğunu” vurguladı.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu