kstb

telsim

24-11-2018 16:48 EĞİTİM

KİU-KAM ve ÇAEM ORTAK ETKİNLİK DÜZENLİYOR

Kıbrıs İlim Üniversitesi Kurumsal İlişkiler ve Tanıtım Direktörlüğü tarafından yapılan açıklamada ;Kıbrıs İlim Üniversitesi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KİÜ-KAM) ile Çocuk Araştırmaları ve Eğitimi Merkezi  (ÇAEM) işbirliği ile düzenlenen 25 Kasım Dünya Kadına Şiddete Hayır Günü etkinliği düzenleneceği ve Etkinlik Meral Akıncı önderliğinde,gerçekleşeceği açıklandı.

KİU-KAM ve ÇAEM ORTAK ETKİNLİK DÜZENLİYOR

Basın bildirisinin tam metni şu şekilde; 

Tüm dünyada, başta kadınlara ve çocuklara olmak üzere tüm canlılara şiddetin arttığı hepimizin dikkatini çekmektedir. 

Bu amaçla Cumhurbaşkanımızın Eşi Sayın Meral Akıncı önderliğinde, Kıbrıs İlim Üniversitesi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KİÜ-KAM) ile Çocuk Araştırmaları ve Eğitimi Merkezi  (ÇAEM) işbirliği ile düzenlenen 25 Kasım Dünya Kadına Şiddete Hayır Günü etkinliğine tüm halkımızı davet ediyoruz. 

‘’ARTIK YETER, EL BİRLİĞİ İLE ŞİDDETE HAYIR DİYELİM, YÜRÜYELİM, BU YOLDA BEN DE VARIM! ’’  tema ve sloganı ile düzenlenen yürüyüş, 25 Kasım 2018, Pazar günü saat 10.30’da başlayacak olup, buluşma noktası Lefkoşa Kumsal Park olacaktır. Saat 12.00’de tamamlanması beklenen yürüyüş Kumsal Park Dereboyu Caddesi boyunca gerçekleşecektir.

Sizleri de yürüyüş etkinliğimizde aramızda görmek ister




Etiketler :
DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu