kstb

telsim

08-05-2019 10:32 SPOR

Klasikler Girne’ye renk kattı

“Vodafone Telsim 10. Klasik Otomobil Sergisi” klasik araçların yoğun bir katılımıyla ‘’Festival ‘’ havasında Girne Kordonboyunda gerçekleşti. Sergide yapılan kan bağışı kapsamında 43 ünite kan toplandı. Serginin ‘en cool klasiği’ 1960 model VW Beetle oldu.

Klasikler Girne’ye renk kattı

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği (KTKOD), “2019 Royalton Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası”nda yer alan ,“Vodafone Telsim 10. Klasik Otomobil Sergisi” klasik araçların çok yoğun bir katılımıyla ‘’Festival ‘’ havasında Girne Kordonboyunda gerçekleşti.

Girne Belediyesi’nin desteği, KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayesinde, Vodafone Telsim ana sponsorluğunda Girne Kordonboyu’nda düzenlenen açık hava klasik otomobil sergisine 136 klasik araç katıldı.

 “En cool klasik aracı” ise halkın gönderdiği 5 bin 872 kısa mesaj belirledi. Saat 13:00 – 16:00 arası geçerli olan ve Çok çekişmeli geçen oylama sonucu merakla beklendi. Serginin ‘en cool klasiği’ sıralamasında en yakın rakibini 7 oyla geçen Hasan Kenan Rüstemoğlu’a ait 1960 model VW Beetle araç 968 oyla birinci, İnanç Babaliki’ye ait 1979 Rolls Royce Silver Shadow 2 araç 961 oyla ikinci ve Doğuş Yücedağ’a ait 1971 model VW Beetle araç 468 oyla üçüncü oldu. Etkinlikte en ‘Cool ‘ klasik aracı tahmin ederek mesaj atanlar arasında yapılan çekilişte Hale Kalçay Turgut, Telsim’den “General Mobile GM 8 Go” model telefon kazandı.

Sergide ayrıca Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay’ı da yer alarak kan bağışı kabul etti. “Kan ver Hayat Kurtar” sloganıyla düzenlenen bağış kapsamında 43 ünite kan toplandı.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu