kstb

telsim

21-05-2019 17:45 SPOR

Küme düşmekten kurtulan Fenerbahçe Avrupa Ligi'ne gidebilir!

Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonunda tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe küme düşme korkusunu geçtiğimiz hafta atlatmıştı. Trabzonspor'un UEFA'dan ceza alacağı gündeme gelince ligde 6. olan takım Avrupa'ya gidebilecek.

Küme düşmekten kurtulan Fenerbahçe Avrupa Ligi'ne gidebilir!

İyi başlayamadığı sezonda uzun süre alt sıralardan uzaklaşamayan Fenerbahçe, ligde oynadığı son 3 maçta galip gelerek, taraftarının yüzünü güldürmeyi başardı. Bir dönem küme düşme hattına kadar gerileyen Sarı- Lacivertliler, ateş hattından kurtuldu, yeni bir maceraya yelken açtı!

Trabzonspor’un Finansal Fair-Play’e (FFP) uymadığı gerekçesiyle Avrupa Kupaları’na katılamaması durumunda puan cetvelindeki 6. olan takımın yolu Avrupa’ya açılacak. Fenerbahçe de bu adaylardan biri.

Dün Büyükşehir belediye Erzurumspor’u 1-0 yenen Kanarya, gelecek hafta da Antalyaspor’u mağlup ettiği takdirde, üst sıralarda bulunan Konyaspor ve Alanyaspor’un puan kaybetmesini bekleyecek!

Bu avantajı iyi değerlendirmek isteyen teknik direktör Ersun Yanal’ın öğrencileri; son haftadaki iç sahada oynayacakları Antalyaspor karşılaşmasında galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu