kstb

telsim

25-07-2020 09:28 SPOR

Mesarya’da Şampiyonluk Coşkusu Sürüyor

K-Pet birinci ligi 22 galibiyet, 1 mağlubiyet 7’de beraberlik alarak 73 puanla zirvede tamamlayan Mesarya’da şampiyonluk sevinci devam ederken, yeni sezona yönelik yol haritası belirlenmeye başladı.

Mesarya’da Şampiyonluk Coşkusu Sürüyor

Mesarya eş başkanı Halil Topaloğlu gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, normalden daha zor bir sezonu geride bıraktıklarını, gelen şampiyonluğun zor ama çok güzel olduğunu söyledi. Tüm Teknik ekibi ve oyuncu grubunu tekrardan kutladığını belirten Mesarya eş başkanı Halil Topaloğlu, şampiyonluk sevincine devam ettiklerini ancak diğer yandan ise yeni sezona yönelik yol haritalarını belirlemeye başladıklarını ifade etti.
Önümüzdeki sezon Teknik Direktörleri Nazım Aktunç ile yola devam edeceklerini belirten Halil Topaloğlu, transfer konusunda ise doğru adımlar atacaklarını belirtti. Mevcut kadrolarını korumanın ilk öncelikleri olacağını ifade eden Topaloğlu, sonrasında ise dış transfere yöneleceklerini söyledi. Yabancı konusunun netleşmesi ile birlikte, takıma takviye yapılacağını ifade eden Halil Topaloğlu, yeni sezona dair yol haritalarının büyük bölümünün hazır olduğunu ifade etti. Gelen şampiyonluk sonrasında bölgenin heyecanlı ve mutlu olduğunu da ifade eden başkan Halil Topaloğlu, tarihlerinde ilk kez mücadele edecekleri süper lig içinse son derece heyecanlı olduklarını söyledi. 
Süper ligde mücadele edecek olmalarının son derece önemli ve mutluluk verici olduğunu söyleyen Mesarya eş başkanı Halil Topaloğlu, sahalarında bir takım sıkıntıların bulunduğunu bunu defalarca ilgili birimlere iletmelerine rağmen ne yazık ki; cevap alamadıklarını söyledi. Tribün ve basın tribünü yanında süper ligde mücadele edecek bir takım adına sıkıntının tesisleri adına gündemde olduğunu belirten Topaloğlu, bir an önce yetkililerin sıkıntılarını çözmesi gerektiğini ifade etti. Taraftarın süper ligde takımlarına Paşaköy 100.yıl stadında destek vermek istediğini söyleyen Halil Topaloğlu kısa sürede bu sorunun çözülmesi gerektiğini söyledi. Ülkenin bir çok değerli takımını süper ligde bölgede ağırlayacak olmalarının tüm bölge adına heyecan verici olduğunu belirten Topaloğlu, süper ligde mücadele etmek için sabırsızlandıklarını vurguladı. Şampiyonluğun tüm bölgeye tekrardan hayırlı olmasını belirten Mesarya eş başkanı Halil Topaloğlu, belirledikleri yol haritası doğrultusunda çalışmalara kısa süre içinde başlayacaklarını sözlerine ekledi.

 




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu