kstb

telsim

17-04-2020 13:21 GÜNDEM

Özkan: Pandemi Hastanesi için Parti olarak hükümete 2 alternatif sunuyoruz.

Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkan Yardımcısı Azer Özkan Parti Olarak Pandemi hastanesi konusunda Hükümete iki öneri sunduklarını söyledi..

Özkan: Pandemi Hastanesi için Parti olarak hükümete 2 alternatif sunuyoruz.

Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkan Yardımcısı Azer Özkan Parti Olarak Pandemi hastanesi konusunda Hükümete iki öneri sunduklarını söyledi..

Özkan yapılan yazılı açıklamada şunları söyledi;

Ülkemizde baş gösteren salgın krizi, sağlık açısından olumlu bir seyir izlemekte ve diğer ülkelere nazaran nispeten başarılı çalışmalar yapılmaktadır. Bu konuda Hükümete yönelik zaman zaman eleştirilerimiz olsa da gelinen nokta hiçte fena değildir.

Sağlık alanında elde edilen bu nispi başarının ekonomik alanda gösterildiğini söylemek mümkün değildir. Bu Hükümetin ekonomi ile ilgili hala daha kısa orta ve uzun vadeli bir programı yoktur. Tek umudu Türkiye’den gelecek paradır. Para geciktikçe Hükümetin psikolojisi de bozulmaktadır. Halkın iradesini temsil eden Meclis ise korku sendromuna kapılarak kendi kendini devre dışı bırakmıştır.

Hükümet, elinde kısıtlı olan imkanlara bakmaksızın fantastik projeler peşinde koşmaktadır. Ambulans ihalesi konusunda kamuoyu tam tatmin edilememişken şimdi de pandemi hastanesi gibi fantastik bir proje gündeme alınmıştır. Bu hastane için konuşulan rakam 35 milyon TL’dir. Anlaşılan Hükümet bu proje ile Müteahhitler Birliğini tatmin etme niyetindedir.

Pandemi hastanesi elbette bir ihtiyaçtır. Ama eldeki imkanlar şu anda yeni bir hastane yapılmasına imkan vermemektedir. Bu sebeple Parti olarak Hükümete 2 alternatif sunuyoruz.

Birinci alternatif; Kapalı Maraş’ta uygun bir binayı tespit edip onu Pandemi Hastanesi haline getirmek ve bu hastaneyi her iki toplumun da kullanabileceğini ilan etmek.

İkinci alternatif ise; Daha önce DAÜ yurdu olarak kullanılan ve şu anda da Orduevi olarak restore edilen Beach Club yanındaki binayı Pandemi Hasta hanesi haline getirmek.

Hükümeti fantastik projeler peşinde koşmaktan vaz geçmeye ve daha pratik çözümleri değerlendirmeye, Halkın iradesinin tecelli yeri Cumhuriyet Meclisini ise göreve davet ediyoruz dedi..




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu