kstb

telsim

10-07-2020 14:04 KÜLTÜR SANAT

Pilli: 'Sağlık alanına yapılan her katkı anlamlı ve değerlidir'

Alsancak Mare E Monte Lions Kulübü, Lapta Sağlık Ocağına 1 adet EKG cihazı bağışladı.

Pilli: 'Sağlık alanına yapılan her katkı anlamlı ve değerlidir'

Cihaz, Sağlık Bakanı Ali Pilli’nin de katıldığı törenle , sağlık ocağı yetkililerine teslim edildi.
Törende konuşan Alsancak Mare-E Monte Lions Kulübü Başkanı Ayşe Tümsoy, faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi.
Lapta Sağlık Ocağı Sorumlusu Doktor Dilek Büyük de, sivil toplum örgütlerinin katkılarının önemine vurgu yaptı.Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ ve Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser de konuşmalarında sivil toplum örgütlerinin, topluma katkılarının büyük önem taşıdığını belirttiler.
Sağlık Bakanı Ali Pilli ise konuşmasının başında, Alsancak ve Lapta Belediyelerinin pandemi döneminde sağlık bakanlığıyla büyük dayanışma ve uyum içinde çalıştığını ifade etti.
Sağlık alanına yapılan her katkının değerli olduğunu dile getiren Pilli, yapılan bağışla Lapta Sağlık Ocağının daha iyi hizmet vereceğini kaydetti.
Pilli, topluma önemli hizmetler veren sağlık merkezlerinin geliştirilmesi için çalışacaklarını da kaydetti.
Kovid 19 mücadelesinin devam ettiğini ve bundan sonraki aşamada da bu mücadelenin başarıyla sürdürüleceğini belirten Bakan Pilli, bu konuda kazanılan başarının sadece bakanlığın değil , halkın başarısı olduğunu vurguladı.
Kıbrıs Türk halkının yardımseverliğinin pandemi döneminde bir kez daha kanıtlandığını da vurgulayan Pilli, bu süreçte her türlü katkıyı yapan kurum kuruluş, sivil toplum örgütü, iş insanları ve vatandaşlara teşekkür etti




DİĞER KÜLTÜR SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu