kstb

telsim

27-01-2022 14:35 GÜNDEM

Serdar Denktaş: “Siyasi itibarımı zedelemek isteyenler, ‘Denktaş’ın biyolojik evladı’ diyerek saldırıyorlar”

Serdar Denktaş, doğum günü vesilesiyle kişisel sosyal medya hesabı üzerinden babasını andı, birlikte çekindikleri eski bir fotoğraf paylaştı. Serdar Denktaş’ın, siyasette itibarını zedelemek isteyen “münasebetsizlerin” kendisine “Denktaş’ın biyolojik evladı” diyerek saldırdığı yönündeki sözleri dikkat çekti.

Serdar Denktaş: “Siyasi itibarımı zedelemek isteyenler, ‘Denktaş’ın biyolojik evladı’ diyerek saldırıyorlar”

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş, 98 yaşında…

Serdar Denktaş, doğum günü vesilesiyle kişisel sosyal medya hesabı üzerinden babasını andı, birlikte çekindikleri eski bir fotoğraf paylaştı.

Siyasette itibarını zedelemek isteyen “münasebetsizlerin” kendisine “Denktaş’ın biyolojik evladı” diyerek saldırdığını söyleyen Serdar Denktaş, “Oysa evlat saydığın binlerce kardeşim içinde en gurur duyduğum şey senin oğlun olmaktı farkında değiller” ifadelerini kullandı.

Siyasette dik durmayı, Türkiye'ye cepten değil gönülden bağlı olmayı, Atatürkçülüğün gerçek anlamını, zorluklardan korkmamayı, saldırılardan yılmamayı, insan sevgisini, hayvan sevgisini, yurt sevgisini, geçmişi hep hatırlayarak geleceği kurgulamayı, sabırlı olmayı, hakkını korurken hak yememeyi babasından öğrendiğini ifade eden Serdar Denktaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Velhasıl beni ben yapan her şeyi senden öğrendim. Bu soyadını taşımanın zorluklarına göğüs germenin yollarını küçücük yaşlarımdan itibaren sen gösterdin. İyi ki doğmuş, iyi ki babam olmuşsun. Nurlar içinde yat canım babam.”

 

 

 




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu