kstb

telsim

18-10-2015 21:06 SAĞLIK

SERHAT AKPINAR , LEFKOSA MARATON HEYECANINA GAU ADINA KATILIM GOSTERDI

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin engelsiz araç alımı yararına düzenlediği Lefkoşa Maratonu bugün yapıldı.

SERHAT AKPINAR , LEFKOSA MARATON HEYECANINA GAU ADINA KATILIM GOSTERDI

Bu yıl 5.’si düzenlenen ve geliri engelsiz araç alımında kullanılacak maratona Cumhurbaşkanı Akıncı ve eşi Meral Akıncı’nın yanı sıra, Başbakan Ömer Kalyoncu , TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ,Girne Amerikan Üniversitesi kurucu rektörü ve yöneticiler kurulu başkanı Serhat Akpınar da katılırken, 2 bin kişinin katılımı için ayrılan göğüs numaralarının hepsi tükendi. Maratona katılanlar, engelsiz araç alımına 20 TL kayıt ücreti ödeyerek destek vermiş oldu.


 Akpınar : “ Koşuya gösterilen ilgi mükemmel derecede”

       Lefkoşa Türk Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği maratona katılmaktan ve Girne Amerikan Üniversitesi adına temsil göstermekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akpınar,  geçtiğimiz yıl barınak hayvanları adına yapılan yardim bu yıl da engelsiz araç için yapılan yardim koşusu etkinliği için Lefkoşa Türk belediyesini tebrik etti . Akpınar ayrıca , üst düzey devlet yetkililerinin , is adamlarının ve tüm cevreden katilim gösteren halkın koşuya gösterdikleri ilginin de çok iyi olduğuna vurgu yaptı . 

Serhat Akpınar ayrıca Lefkoşa Maraton Yarışına  katılan Kıbrıs Amerikan Üniversitesi akademik ve İdari kadrosu ve üniversitenin öğrencileri ile de koşuda bulutsu . Lefkoşa Türk Belediyesi ve Kıbrıs Amerikan üniversitesinin işbirlik çalışmalarından ve projelerinden de bahseden Akpınar , Girne de olduğu gibi Lefkoşa da  da her zaman halk ile içice olan bir öğrenci topluluğu ve yönetim anlayışı ile ilerleyeceklerine vurgu yaptı 

 




Etiketler :
DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu