kstb

telsim

21-03-2021 17:37 SPOR

Süper Lig'de derbi heyecanı

Süper Lig'de derbi heyecanı

Spor Toto Süper Lig'de 31. haftanın perdesi dev bir maçla kapanacak. Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe, bugün Dolmabahçe'de karşı karşıya gelecek. İşte derbinin muhtemel 11'leri...

Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Mücadelede Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.

Derbinin VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu

Derbinin Video Yardımcı Hakem’i (VAR) Yaşar Kemal Uğurlu oldu. AVAR koltuğunda da Atilla Karaoğlan ve Serkan Ok oturacak.

Beşiktaş puan farkını açmak istiyor

Ligin 30. haftasında Medipol Başakşehir'i deplasmanda mağlup eden Beşiktaş, maç eksiğine rağmen 63 puanla en yakın rakibi Galatasaray'ın 2 puan önünde lider durumda.

Bu sezon şampiyonluk yarışında yaşadığı puan kayıplarıyla zirvenin 5 puan uzağında kalan Fenerbahçe ise 58 puanla sıralamanın 3'üncü basamağında bulunuyor.

Siyah-beyazlılar sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan derbi maçta sarı-lacivertli rakibini 4-3 mağlup etmişti.

Beşiktaş'ta, sakatlığı devam eden Gökhan Töre dışında eksik bulunmuyor.

Siyah beyazlılarda, 4 oyuncu ise sarı kart cezası sınırında. Necip Uysal, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Josef de Souza, kart görmeleri halinde 32. haftada oynanacak Kasımpaşa maçında görev yapamayacak.




Etiketler :
DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu