kstb

telsim

13-10-2020 13:13 GÜNDEM

Tatar: Ülkede kutuplaşma önlenmeli

lusal Birlik Partisi (UBP) Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Ersin Tatar seçim çalışmaları çerçevesinde Cumhuriyetçi Türk Partisi’ni (CTP) ziyaret etti.

Tatar: Ülkede kutuplaşma önlenmeli

Toplantının ardından  açıklama yapan Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar,  "İlk tur tamamlandı haftaya ikinci tur için sandığa gidilecek. Tufan Erhürman’a seçimdeki başarısından dolayı tebrik ettim. Önümüzdeki seçimi değerlendirdik.Pandemi nedeniyle seçime katılım az oldu. Demokrasinin çalışması için sandığa gidilmeli. Sandığa gidilsin irade yansıtılsın.Tufan Erhürmana bizi kabul ettiğinden dolayı teşekkür ederim. Ülkede kutuplaşma önlenmeli. Tufan bey de daha iyi bir gelecek için fikirler ve projeler üretti. Cumhurbaşkanlığı topluma önderlik etmek herkesle ilişkiler kurabilecek bir makamdır kendisine bunları ilettim.Kutuplaşmanın önlenmesi lazım.Pandemi nedeniyle seçimler ertelenmişti. Cumhurbaşkanı görevine devam etti. Halkımız da bu süreçte dayanışma sergiledi." ifadelerini kullandı.

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ise konuşmasında, "CTP en köklü partidir. Seçim süresince yaşanan gerginlik ve kutuplaşma artık son bulmalı. Bunu önlemek için herkes birlikte hareket etmeli. Seçim süresi ve sonrasında herkes sağduyulu davranmalı. Ersin Tatar'a seçimde başarılar dilerim" dedi.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu