kstb

telsim

18-01-2022 23:22 KÜLTÜR SANAT

TUNÇTÜRK:HALK ARTIK UYANDI

Katıldığı TV programında soruları yanıtlayan Yeniden Doğuş Partisi Girne Milletvekili adayı Mehmet Tunçtürk, bugüne kadar ülkenin çok kötü yönetildiğini anlatarak, ülke gündemini değerlendirdi.

TUNÇTÜRK:HALK ARTIK UYANDI

Tunçtürk tüketim toplumu olmaya özendiren ve insanımızı üretimden koparan bir düzen kuruldu. 46 yıldan beri devam eden bu düzeni artık değiştirmek ve toplumumuzu üreten bir toplum haline getirmek zorundayız.

Tunçtürk sözlerine şöyle devam etti;  “Üretmeyen,  üretmeden tüketen,  Türkiye'den gelen kaynakları belli zümrelere belli kişilere peşkeş çekmeye dayanan bir düzen… Şimdi bu düzeni kuranların bizlerden istediği şey şu: “Ey marabalar… Ey çağdaş köleler… Bu düzeni kuran ve bu düzeni yaşatan partilere tekrar oy verin… Ama yağma yok… Halk artık uyandı…” dedi.

 

“TOPLUMUN EN ALTINDAKİ KESİMLERİN SESİ OLMAK İÇİN VARIZ”

Ülke kaynaklarının geniş olduğuna da dikkat çeken Tunçtürk ayrıca şunları kaydetti:

“Bu ülkenin kaynakları herkese fazlasıyla yeter, yeter ki o kaynakları kullanmasını bilelim ve o kaynakları eşit ve adil bir şekilde paylaştıralım. İşte Yeniden Doğuş Partisi 10 aylık Hükümet döneminde bu ülkenin önünü açacak,  bu ülkeyi üretime sevk edecek, ürettiğini satabilecek birçok anlaşmalar yaptı, haksızlıkların yolsuzlukların üzerine gitti… Şimdi  bu düzeni kuran ve bu düzeni yaşatan diğer partilerin ortak hedefi YDP…YDP’yi nasıl böleriz, nasıl parçalarız, en zayıf şekile nasıl sokarızın  derdindeler…  Bu düzeni kuranların başına bu düzeni yıkmak bizim boynumuzun borcudur…”   

 

"KARMA OYUNUNA GELMEYİN”

Tunçtürk, YDP’lilere çağrı da yaparak,  “Yeniden Doğuş Partisi'nin üyeleri karmadan uzak duracak ve mühür kullanacaktır. Karma diye propaganda yapanlara kulak asmayın dedi.

Tunçtürk sözlerine şu şekilde devam etti ;BEKA diye kısalttığımız Bağımsızlık, Eşitlik, Kalkınma ve Adalet anlayışımızı anlattığımız tüm seçmenler bize teveccüh gösteriyor.KKTC halkının hakkını kimsenin çalmasına da yemesine de izin vermeyecek, 9 dilim yaptıkları pastanın 8 dilimini kendi aralarında paylaşıp, 1 dilimini KKTC halkına bırakıp ve bunu da sanki bahşetmiş, lütfetmiş gibi başa kakanların düzenini bozacağız. Bu eşek arılarının yuvasına çomak sokacağız dedi…




DİĞER KÜLTÜR SANAT HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu