kstb

telsim

03-10-2019 12:04 SPOR

Türk futbolu için bu gece çok kritik!

UEFA sıralamasında yıllar sonra ilk 10 sıranın altına düşen Türkiye için artık her puan altın değerinde. Temsilcilerimiz bu akşam son derece kritik maçlara çıkacak.

Türk futbolu için bu gece çok kritik!

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. grup maçları bu akşam oynanacak. İlk hafta karşılaşmalarından yenilgiyle ayrılan 3 takımımız bu kez galibiyet arayacak.

RAKİPLERİMİZ ZORLU

Son zamanlarda çok büyük bir kriz yaşayan Beşiktaş, 19.55'te Premier Lig ekibi Wolverhampton'ı Vodafone Park'ta konuk edecek. Aynı saatte Medipol Başakşehir de ünlü Alman ekibi Mönchengladbach'la evinde karşılaşacak. 22.00'de ise Trabzonspor, İsviçre ekibi Basel'i Medical Park Stadı'nda ağırlayacak. Türkiye üç takımımızdan da başarılı performanslar bekliyor.

HER PUAN ALTIN DEĞERİNDE!

Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme oynamadan gitmek için ilk 10'da yer almak büyük önem taşıyor.

Devler Ligi'ne doğrudan katılım hakkını kaybetmemek için Avrupa'da puanlara ihtiyacı olan Türk ekipleri adına bu akşamki maçlar çok önemli. Ukrayna (31.500), Hollanda (31.350) ve Avusturya (29.725) ile yarış içerisinde olan ve 30.600 puan ile 11. sırada yer alan Türkiye'nin elemesiz Şampiyonlar Ligi için ilk 10'da kendisine yer bulması gerekiyor. Avrupa'da haftayı Ukrayna'dan S.Donetsk üç puanla kapatırken, üç takımımızın da kazanması ilk 10 şansımızı artıracak.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu