kstb

telsim

04-04-2019 14:02 TEKNOLOJİ

TURKCELL GİRNE YARI MARATONU İLE YARDIMA KOŞUYORUZ

"Turkcell Girne Yarı Maratonu" için tüm ekiplerle çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaparken Turkcell yönetici ve çalışanları da kayıtlarını yaptırdı.

TURKCELL GİRNE YARI MARATONU İLE YARDIMA KOŞUYORUZ

Girne Belediyesi ve KKTC Atletizm Federasyonu işbirliğiyle Kuzey Kıbrıs Turkcell’in isim sponsorluğunda, “Yardıma Koşuyoruz” sloganıyla 14 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek "Turkcell Girne Yarı Maratonu" için tüm ekiplerle çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaparken Turkcell yönetici ve çalışanları da kayıtlarını yaptırdı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in iki yıl üst üste ana sponsor olduğu Turkcell Girne Yarı Maratonu’ndan elde edilecek tüm gelir SOS Çocuk Köyü Derneği, Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi ve Akan Gürkan Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

Girne Kordonboyu’nda başlayıp aynı yerde sona erecek maraton, “3, 7 ve 21 kilometre” olmak üzere erkek ve kadın kategorilerinde gerçekleşecek.

Maraton ile ilgili parkur, kayıt işlemleri ve diğer tüm detaylar BiP Kuzey Kıbrıs Turkcell kanalından takip edilebilir.

Turkcell Girne Yarı Maratonu kapsamında gerçekleştirilecek, 21 kilometre parkuru Uluslararası Atletizm Federasyonu Birliği (IAAF) ve Uluslararası Maratonlar ve Mesafe Yarışları Birliği (AIMS) tarafından tescil edilmiştir. 21 kilometrede yarışacak katılımcılar uluslararası birliklerin  onayını taşıyan sertifikalar da alma imkânı yakalıyor.

 

“Sosyal Sorumlukta Lider Firma” Kategorisinde Yıllardır Birinci

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell yöneticileri ve çalışanlarının Genel Müdürlük binasında yaptırdığı maraton kayıtları sırasında açıklamada bulunan Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak sektör bağımsız “Sosyal Sorumlukta Lider Firma” kategorisinde yıllardır Kıbrıs Türk halkı tarafından birinci seçildiklerini ve topluma katkı sağlayacak projelerde yer almanın öneminin farkında olduklarını belirtti.

 

Harun Maden “Adanın lider iletişim ve teknoloji şirketi olarak teknolojiye ve insana yatırımı sürdürmeye ve müşterilerimizi teknolojimizle hayata bağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Maden,  Turkcell olarak ülkeye yaptıkları teknoloji ve istihdam gibi yatırımların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesini de hayata geçirmeye devam edeceklerini vurgulayarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde yaşayan herkesi bu önemli etkinliğe aileleri ile birlikte katılmaya davet etti.

 

7 ve 21 kilometre için kimlik kartı ,1 kilometre için ayrıca sağlık raporu gerekli


Katılım ücreti 25 TL olarak belirlenen tüm kategoriler için kayıtlar; Girne Belediyesi Ana Bina ve Terminal Şubesi, Girne Belediyesine bağlı tüm muhtarlıklarda, Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezi Airtech Lefkoşa’da yapılıyor.

3 kilometre için kayıtlar 14 Nisan Pazar günü maraton başlangıç saatine kadar, “7 ve 21” kilometre kategorileri için ise 12 Nisan Cuma günü saat 15.00’a kadar yapılabilir. 7 ve 21 kilometre kayıtları için kimlik kartı fotokopisi ayrıca 21 kilometre için sağlık belgesi raporu da kayıt sırasında alınmaktadır.

 7 kilometre için zaman sınırı 2 saat, 21 kilometre için zaman sınırı ise 2.30 saattir.

Tüm bilgilere detaylarıyla www.girnemaraton.com adresinden ve BiP Kuzey Kıbrıs Turkcell kanalından ulaşılabilir.

 




DİĞER TEKNOLOJİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu