kstb

telsim

22-07-2020 23:06 SPOR

Türkiye bal liginden 2 önemli ismi Kıbrıs Türk Futboluna kazandırdılar

FİFA menajeri ve TFF resmi scoutu Fırat Totik ve ortağı eski Futbolcu Oktay Erdem, Türkiye bal liginden 2 önemli ismi Kıbrıs Türk Futboluna kazandırdı.

Türkiye bal liginden 2 önemli ismi Kıbrıs Türk Futboluna kazandırdılar

Totik, kendi menajerlik şirketi bünyesinde kazandırdığı 2 Nijeryalı oyuncuyu İstanbul Bal liginde izleyip 8 maçını takip ederek KKTC’ye gelmesini sağladı. Bal ligi İstanbul takımlarından Maltepespor Kulübünün orta saha oyuncusu 1998 dogumlu Ikechukwu Emmanuel Okorie’yi Kuzey Kıbrıs süper lig takımlarından Lefke Spor Kulübüne transferini sağlayan Totik, transfer çalışmalarına hız vermiş durumda.

 

Uçuşların Başlamasıyla Transfer Gerçekleşecek

Ukraine premmier lig takımı Desna FC kulübü, Gürcistan süper lig kulüplerinden Dinamo tiblisi ve lokomotif tiblisi ve azerbeycan 1.lig şampiyonu olan Azerbaycan Premmier’de mücadele etme hakkını kazanan Turan tovuz kulüpleri ile her konuda anlasan Totik,  kısa bir sure içinde uçuşların da başlamasıyla transferlerin neticeleneceğini söyledi.

 

Aynı zamanda 1997 doğumlu merkez orta saha oyuncusu Adrin Jerry Ikaye’yi de Bal Ligi takımlarından Derince Belediye Spordan transferi gerçekleşti. Orta saha oyuncusu olan Jerry’nin de 6 maçını izleyip raporlama yapan Totik, imzaların kısa sürede atılacağını duyurdu.

 

Totik ayrıca ortağı olan eski Futbolcu FIFA menejerlik semineri kaydı yaptıran kurs güncellemesini bekleyen Oktay Erdem’in ciddi çalışmaları sonucu bu transferlerin gerçekleştiğine dikkat çekerek, yapılan bu iş ortaklığı ile dünyanın kaliteli futbolcularını ülkeye kazandırma hedefi ile çalışmalarını sürdürdüğünü sözlerine ekledi.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu