kstb

telsim

14-05-2019 15:38 GÜNDEM

ÜSTÜN ÖZER BERKEM’İN VEFATI DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Üstün YYK Basın Ofisi aracılığıyla yayımladığı taziye mesajın da, “BRTK’nin kurumsal bir yapıya dönüşmesi, teknolojik gelişmelere erişebilmesi konularında büyük çabaları ve başarılarıyla tanıdığımız Berkem, BRTK’ye vizyonu ile yaşattığı gelişmeler neticesinde yayıncılık alanında önemli bir miras bırakmıştır.

ÜSTÜN ÖZER BERKEM’İN VEFATI DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Yayın Yüksek Kurulu (YYK) Başkanı Olgun Üstün, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun (BRTK) kuruluşunda etkin görev alan ve kurumda yayıncılık alanında başarılı birçok çalışma gösteren, uzun bir dönem müdürlüğünü de yapan Özer Berkem’in vefatının yayıncılık camiasını ve Kurulu derinden üzdüğünü bildirdi.

Üstün YYK Basın Ofisi aracılığıyla yayımladığı taziye  mesajın da, “BRTK’nin kurumsal bir yapıya dönüşmesi, teknolojik gelişmelere erişebilmesi konularında büyük çabaları ve başarılarıyla tanıdığımız Berkem, BRTK’ye vizyonu ile yaşattığı gelişmeler neticesinde yayıncılık alanında önemli bir miras bırakmıştır. Hatırası ve bıraktığı eserin yaşayacağı bilinciyle merhuma rahmet, ailesine, sevenlerine ve yayıncılık camiasına sabırlar dileriz” ifadelerini kullandı.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu