kstb

telsim

06-11-2019 08:06 GÜNDEM

Yardımsever Kadınlardan Kaynaşma Etkinliği

Tuzla Yardımsever Kadınlar Derneği geçtiğimiz hafta sonu bir etkinlik düzenleyerek üyelerle bir araya geldiler.

Yardımsever Kadınlardan Kaynaşma Etkinliği

Tamamen yardım yapmak, Tuzla köyünü kalkındırmak için yola çıkan dernek, çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, yaptıkları çay partisiyle de kaynaşmayı, sorunları konuşmayı ihmal etmediler. Etkinliğe Tuzla halkı kadınları ve başka yerlerden de katılanlar oldu.

“Amacımız sadece yardım”

Tuzla Yardımsever Kadınlar Derneği Başkanı Resmiye İlktuğ İlbikçi yaptığı açıklamada amaçlarının Tuzla köyünü desteklemek olduğuna dikkat çekerek, köyde eksik olan her şeyi tamamlamak için çalışacaklarını ifade etti. Faaliyetleri çerçevesinde zeki ancak ekonomik durumu elvermeyen çocukları okutmanın yanı sıra köyde eksik olan oyun sahası ve yürüyüş yollarının yapılması için çalışacaklarını kaydeden İlbikçi, en kısa zamanda Başbakanla randevu alıp eksiklikleri aktaracaklarını söyledi. İlbikçi, çoğu üyelerinin aynı zamanda Kanser Hastalarına Yardım Derneğinde görev yaptığını da kaydederek, gönüllülük esasıyla çalışmalarını sürdürdükleri dile getirdi.

Geçtiğimiz gün yapılan çay partisine derneğin Onursal Başkanı Meliha Önder, Asbaşkan Elhamiye Şanlısoy, yönetim kurulu üyeleri Ülfet Avşanlı, İlkay Egemen, Sabahat Cengiz, Hanife Önder, Ayda Akil Dervişe Akil İşçioğlu, Ayşen Güley, Manzura İlktuğ, Müjde Eray’ın yanı sıra üyeler de katıldı.

Etkinlikte Tuzla için daha çok ne yapılabileceği konuşuldu.

 




Etiketler :
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu