kstb

telsim

28-05-2019 14:41 GÜNDEM

‘YDÜ Klasik Otomobil Rallisi’nde muhteşem final

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin (KTKOD) Royalton 2019 Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi ana sponsorluğunda düzenlenen klasik otomobil rallisi altıncı kez tekrarlandı.

‘YDÜ Klasik Otomobil Rallisi’nde muhteşem final

26 Mayıs’ta yarış, 27 Mayıs’ta ise ödül töreni olmak üzere iki günde tamamlanan “Yakın Doğu Üniversitesi Klasik Otomobil Rallisi”ne 73 klasik araç katıldı. Lefkoşa Dereboyu’nda bulunan Near East Bank önünden start alan klasikler, Gönyeli Yenikent, Serhatköy, Zümrütköy’den sonra Güzelyurt-Lefke çevre yolundan Gaziveren köyüne giriş yaparak kısa fakat zorlu üç özel etaptan geçti.

Livadya Restoran’da verilen öğle yemeğinin ardından yarışın birinci günü tamamlandı. Yarışın neticeleri ise, NEU Klasik ve Spor Otomobil Müzesi’nde düzenlenen ödül töreninde açıklandı.

Kupaları ise törene katılan Başbakan Ersin Tatar, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, TC Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyon Başkanı Hasan Karaokçu, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan S. Günsel, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Asbaşkanı Sertaç Komsuoğlu ve KTKOD Başkanı Burçin Aliusta takdim etti.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu