kstb

telsim

20-09-2015 08:56 SPOR

"Benim yüzümden kaybettik"

Galatasaray maçının ardından taraftarların yanına giden kaptan Onur Recep Kıvrak adeta günah çıkardı.

Galatasaray maçının ardından stattan ayrılırken takım otobüsü yerine taraftarların yanına giden kaptan Onur Recep Kıvrak adeta günah çıkardı. Bir süre taraftarlarla konuşan tecrübeli kaleci “90 dakika mücadele ettik. Ama maçı benim yüzümden kaybettik. Yapacak bir şey yok” ifadesini kullandı.

 

‘Detaylar belirledi’

Trabzonspor’un tecrübeli stoperi Douglas Teixeira, “Özellikle iki tarafa da açık olan ve gidip gelebilecek bir maçtı. Biz daha önceden yakaladığımız fırsatları gole çevirseydik işi bitirebilirdik ama olmadı” dedi. Brezilya asıllı Hollandalı oyuncu, “Dediğim gibi futbol oyunu detaylarda gizli. Detaylar belirleyici oldu. Yakaladığımız zaman pozisyonları değerlendirseydik maçı lehimize çevirecektik. Duran toptan golü yedik. Şanssızdık yediğimiz golde” diye konuştu.

Cardozo yine yedek

Oscar Cardozo, Galatasaray maçında da ilk 11’e giremedi. Akhisar Belediye ve Kayseri maçlarında 2. yarıda oyuna girip attığı 2 golle takımına 4 puan kazandıran Cardozo, yine oyunun son bölümünde sahaya sürüldü, ancak bu kez suskun kaldı.

Maçta gerginlik

İlk yarının 18. dakikasında Trabzonspor’un çıktığı kontratakta boş durumdaki Erkan Zengin yerine ters tarafa topu atan ve pozisyonun kaybolmasına neden olan Marin’e tepki gösterdi. İki futbolcu 21. dakikada da karşı karşıya geldi. Erkan’ın soldan çalımlarla Galatasaray ceza sahasına girdiği ve şut atmaya hazırlandığı sırada araya giren ve topu kaleye gönderen Marko Marin’e Erkan bir kez daha tepki gösterdi.




Etiketler :
DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu