14-11-2023 15:34 GÜNDEM

Birsen: Daha azimli, daha kararlı ve daha güçlüyüz.

Birsen: Daha azimli, daha kararlı ve daha güçlüyüz.

Yeniden Doğuş Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Ali Birsen 15 Kasım Mesajı Yayınladı.Birsen yayınladığı mesajda şunları söyledi;

Kıymetli hemşehrilerim, Sevgili Lefkoşalılar,

Sizleri Cumhuriyetimizin 40. yılına ulaştığımız eşsiz ve özel bir günde, coşku ve heyecanını her geçen gün daha fazla hissettiğimiz Cumhuriyet Bayramınızı en kalbi duygularla kutlayarak sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

40 yıllık genç bir devlet olarak kadim geleneklerimizle, bugünden yarına daha azimli, daha kararlı ve daha güçlüyüz.

Cumhuriyet, milletimizin hürriyet ve istikbâli uğruna verdiği çok büyük bir mücadele neticesinde, imkânsız görüneni mümkün kılmış muazzam bir zaferin ardından gelen şanlı bir dönüm noktasıdır. Cumhuriyet’e uzanan yolun her safhasında, eşsiz kahramanlık destanları yazılmış; aziz milletimiz, mücahitlerimiz, mücahidelerimiz ve Mehmetçiğimiz medeniyet denilen tek dişi kalmış canavara, ezelden beri hür yaşadığını ve ebediyen de hür yaşayacağını, büyük bir gururla haykırmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle sizleri, Cumhuriyetimizin 40. yılını kutluyor olmanın gurur ve sevinciyle bir kez daha en kalbi duygularla selamlıyor, Kuzey Kıbrıs’ımızın Türk yurdu olmasını sağlayan başta liderlerimiz Sn. Fazıl Küçük ve Sn. Raif R. Denktaş’ı, kahraman mücahitlerimizi, mücahidelerimizi, Mehmetçiğimizi, şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum.

Cumhuriyetimizin 40. yılı, Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun, daim olsun, ilelebet yaşasın.




Etiketler :
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu