kstb

telsim

05-07-2019 13:35 GÜNDEM

Erhürman: Resmi metni görmeden önce eleştiri yapmayı doğru bulmuyorum

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, 4'lü koalisyon döneminde hazırlanan protokol ile ilgili açıklama yaptı. Erhürman, "Resmi metni görmeden önce herhangi bir konuda eleştiri ya da değerlendirme yapmayı doğru bulmuyorum" dedi.

Erhürman: Resmi metni görmeden önce eleştiri yapmayı doğru bulmuyorum

Erhürman, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden 4’lü koalisyon dönemi ve UBP- HP koalisyon hükümetinin protokol çalışmaları üzerine açıklamalarda bulundu.

Erhürman’ın paylaşımı şu şekilde:

“Şu ana kadar hepimiz "Protokol"ün içeriğinden bir gazetemizde yer alan metin çerçevesinde haberdarız. Metni doğru kabul ederek bugün için şunları söylemek mümkün: 1. Protokolün içeriği büyük oranda hükümetimiz döneminde yapılan çalışmadan oluşuyor. Bu da, o dönemde yapılan "ortada bir çalışma yok", "bir yıllık protokol mü olur" şeklindeki eleştirilerin geçersizliğini açıkça gösteriyor. 2. "Protokol"ün "son hali"nde hükümetimiz döneminde metinde olmayan 7-8 yeni veya değişik öngörü var. Resmi metni görmeden önce herhangi bir konuda eleştiri ya da değerlendirme yapmayı doğru bulmuyorum. Resmi metni görüp inceledikten sonra tespit ve görüşlerimizi paylaşacağız...”




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu