kstb

telsim

09-12-2015 18:22 EKONOMİ

GAÜ’de Gençlerin Rolü ve Girişimcilik konulu söyleşi büyük ilgi gördü...

“Cesur olmak için feda edin” Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mansur Topçuoğlu ve AHİD Başkanı Mustafa Gözel, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kariyer günleri kapsamında "Gençlerin Rolü ve Girişimcilik" konulu söyleşiye katılarak önemli bilgiler paylaştı.

GAÜ’de Gençlerin Rolü ve Girişimcilik  konulu söyleşi büyük ilgi gördü...

GAU Milenyum Senato Kongre Merkezi'nde  düzenlenen söyleşiye Girne Amerikan Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Oğuz Karakartal, GAÜ akademik kadrosu ve öğrenciler katıldı.

Söyleşi sırasında Av.Mansur Topcuoğlu ve Mustafa Gözel’e merak ettikleri konularla ilgili sorular yönelten öğrencilerle  keyifli anlar yaşandı.

Asıl sahip gençler

Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı  Av. Mansur Topçuoğlu, girişimcilik tecrübelerini öğrencilerle paylaştığı söyleşide, Türkiye’nin asıl sahibinin ‘gençler’ olduğunu söyleyerek, girişimleri olan öğrencilere harekete geçmeleri tavsiyesinde bulundu.

“Cesur olmak için feda edin”
AHİD Başkanı Mustafa Gözel ise, “Adil Hareket ve İhya Derneği”nin yaptığı projelerden bahsederek “Derneğimiz ve tarihin bize biçtiği misyon nedeniyle adaleti hakkıyla icra etmeyi görev biliyoruz” diyerek şunları kaydetti: “Adaletin yanısıra yeniden özlediğimiz güzel günlere yeniden kavuşabilmek adına biz gençlere düşünmek, tefekkür etmek, eğitmek ve yönetmek gibi görevler düşüyor” dedi. “Cesur olmak için feda edin” diye konuşan Gözel,  gençlere feda etmekten korkmamanın önemini anlattı.

Öte yandan söyleşiye katılanlar arasında yapılan çekilişte 3 öğrenciye yükseklisans imkanı verildi.

 




DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu