kıbrıs sigorta

kstb

telsim

01-06-2024 11:46 SPOR

Metin Turunç, 2 Haziran’da şampiyonluk maçına çıkacak!

Metin Turunç, 2 Haziran’da şampiyonluk maçına çıkacak!

KKTC’li milli boksör Metin Turunç, lakabıyla bilinen "Demir Yumruk", 2 Haziran Pazar günü İstanbul’da düzenlenecek olan Kadıköy Boks Gecesi’nde Dünya Şampiyonluk Kemer maçına çıkacak. Turunç’un rakibi, güçlü ve deneyimli boksör Pascal NDOMBA, namıdiğer "Tazmanya Canavarı" olacak.

KKTC’li milli boksör Metin Turunç, lakabıyla bilinen "Demir Yumruk", 2 Haziran Pazar günü İstanbul’da düzenlenecek olan Kadıköy Boks Gecesi’nde Dünya Şampiyonluk Kemer maçına çıkacak. Turunç’un rakibi, güçlü ve deneyimli boksör Pascal NDOMBA, namıdiğer "Tazmanya Canavarı" olacak.

Türk boksseverler tarafından heyecanla beklenen bu mücadele, boks dünyasında büyük yankı uyandırdı. Şampiyonluklarıyla tanınan Demir Yumruk, bu zorlu karşılaşmada rakibine karşı galip gelmek ve Dünya Şampiyonluk Kemerini kazanmak için tüm gücüyle mücadele edecek.

Metin Turunç, maç öncesi yaptığı açıklamada, "Uzun süredir bu an için hazırlanıyorum. Rakibim güçlü, ancak ben de antrenmanlarımı en üst düzeyde yaptım ve bu maçı kazanmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

 

 




Etiketler :
DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu