kstb

telsim

21-11-2017 17:38 GÜNDEM

ÖZGÜR'Ü,TEMİZ VE DÜRÜST SİYASETİN ÖRNEĞİ OLARAK SAYGIYLA ANIYORUZ

ÖZGÜR'Ü,TEMİZ VE DÜRÜST SİYASETİN ÖRNEĞİ OLARAK SAYGIYLA ANIYORUZ

 Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı; Değişim ve Kurtuluş İttifakı Eş Başkanı İzzet İzcan, BKP kurucularından da olan merhum politikacı, eğitimci Özker Özgür’ün ölümünün 12. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, Özgür’ü, temiz ve dürüst siyasetin nasıl yapılabileceğinin bir örneği olarak saygıyla anmaya devam ettiklerini vurguladı.

İzcan, halkı, yarın 09.30’da Özgür’ün kabri başında yapılacak anma törenine de davet etti.

İzcan, Özgür’ün tüm yaşamını Kıbrıs halkının birliği ve yurdun bütünlüğü için harcadığını belirterek, hayatın her alanında halkının yanında olarak Kıbrıs Türkü’nün varlık ve kimliğinin korunması mücadelesinde ön saflarda yer aldığını kaydetti.

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, daima emeğin ve emekçilerin yanında olan Özker Özgür’ün temiz siyasetin nasıl yapılabileceğini herkese gösterdiğini dile getirerek, “Onun erken yaşta kaybedilmesi toplum ve sol hareket için büyük bir kayıp olmuştur” dedi.

“Birleşik Kıbrıs Partisi, Özker Özgür’ün açtığı yolda kararlılıkla yürümeye devam edecektir” diyen İzcan, yaşamı boyunca, eşitlik, adalet ve özgürlük ilkelerinden taviz vermeyen Özker Özgür’ün tüm zorluklara karşı mücadele ettiğini ve Kıbrıs Türk toplumuna rehber olduğunu kaydetti.
BKP Genel Başkanı İzcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birleşik Kıbrıs Partisi Özker Özgür’ü yeni nesillere anlatarak, ülkemizi barış ve özgürlüğe taşıyacak doğru politikaları üretmeye devam edecektir. Bizler Özker Hoca’yı ve Zehra Hocahanımı unutmadık ve unutturmayacağız. Temiz ve dürüst siyasetin nasıl yapılabileceğinin bir örneği olarak onu saygı ile anmaya devam ediyoruz. Kıbrıs Türk toplumu kendi bağrından çıkan yurtsever evlatlarının işaret ettiği yönde barış, emek ve demokrasi mücadelesini utkuya ulaşıncaya kadar sürdürecektir.” 




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu