© Ne Haber Kıbrıs

Dinçyürek, Azerbaycan’da temaslarda bulunuyor: İlişkilerin her alanda devam etmesi temennisinde bulunuldu

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Azerbaycan’da katıldığı temaslarda KKTC ile Azerbaycan arasındaki kardeşlik bağlarının ve sağlık alanındaki iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Dinçyürek, görüşmelerin iki ülke arasındaki dostluk ve iş birliğine katkı sağlayacağını belirtti.

 

Azerbaycan’da düzenlenen 1. Uluslararası Sağlık Yönetimi Kongresi’ne katılan Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, ziyareti kapsamında çeşitli temaslarda bulunuyor.

Dinçyürek, temasları kapsamında Azerbaycan-KKTC Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Milletvekili Jevanşir Feyziyev, Dostluk Grubu Üyesi Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Politikalar Komitesi Başkanı Musa Quliyev ile Dostluk Grubu Üyesi Milletvekilleri Jale Aliyeva, Hikmet Babaoğlu ve Azer Allahverenov ile görüştü.

Görüşmelerde, KKTC ile Azerbaycan arasındaki kardeşlik bağlarının daha da güçlendirilmesi, sağlık alanındaki iş birliğinin geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Dinçyürek, temaslarının iki ülke arasındaki dostluk ve iş birliğine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, karşılıklı ilişkilerin her alanda güçlenerek devam etmesi temennisinde bulundu.

Dinçyürek’in heyetinde UBP Genel Sekreteri ve Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Ahmet Savaşan da yer alıyor.

Dinçyürek’e temasları sırasında KKTC Bakü Temsilcisi Büyükelçi Ufuk Turganer ile Bakü Temsilciliği 3. Sekreteri Görkem Reis eşlik ediyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER