tatar
Ankara
19 Ekim, 2025, Pazar
  • DOLAR
    42.01
  • EURO
    49.08
  • ALTIN
    5727.3
  • BIST
    10.209
  • BTC
    106814.09$

ilk ve son defaya mahsus olmak üzere, 80 gün hapis

 ilk ve son defaya mahsus olmak üzere, 80 gün hapis
Komşularının evinden 750 sterlin ve 790 TL değerinde 2 adet kolye çalan Mehmet Ali Ondal’a mahkeme, kısa süreli hapislik cezası verdi

Gazimağusa’da geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde, 2 ayrı komşusunun evine girerek hırsızlık yapan sanık Mehmet Ali Ondal, Gazimağusa Kaza Mahkemesi tarafından yargılanarak hapse mahkum edildi.


Sanığın iki ayrı komşusunun evine girerek, bir evden 790 TL değerinde 2 kolye, öteki komşusunun evinden ise 790 sterlin nakit para sirkat ettiğini anlatan yargıç Hazal Hacımulla, sanık avukatı Mustafa Kocatürk’ün mahkemeye sunduğu hafifletici nedenlerde, sanığın genç ve hayat tecrübesiden yoksun ve sabıkasız olduğuna değindiğini söyledi.


Sanığı suçlu bularak mahkum ettiğini açıklayan Hacımulla, son zamanlarda toplumda artış gösteren sirkat suçlarına karşı ibret verici ve caydırıcı cezaların verilmesinin kaçınılmaz olacağını vurguladı.


Sanığın sabıkasız oluşu ile genç ve hayat tecrübesinden yoksun olmasını da sanık lehine değerlendirdiğini belirten Hacımulla, sanığa ilk ve son defaya mahsus olmak üzere, fırsat mahiyetinde kısa süreli bir hapislik cezası vermeyi uygun bulduğunu ifade ederek, sanığı 80 gün hapse mahkum ettiğini açıkladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!