Zümrütköy’de bir iş yerinin önünden iki akü çalmaktan tutuklanan kişinin daha önce de Bostancı’da hırsızlık yaptığı tespit edildi.
Polis basın bültenine göre Zümrütköy'de A.T.I. (E-23) dün Lütfi Hancı'ya ait iki aküyü iş yerinin önünden çaldı.
Konuyla ilgili yürütülen soruşturmada A.T.I.’nın 15 ve 20 Şubat tarihleri arasında da, Bostancı’da Orçun Tip'e ait işçi evlerinde muhafaza edilen demir merdiveni de çaldığı tespit edildi.
MARKETTEN İKİ İÇKİ BİR BİSKÜVİ ÇALMAKTAN TUTUKLANDI
Öte yandan dün Girne’de faaliyet gösteren bir markete müşteri olarak giden Y.A.Y. (E-22), iki içki ile bir bisküviyi çalmaktan tutuklandı.
GİRNE’DE YANGIN
Girne’de Namık Kemal Caddesi’ndeki “Ersem İkinci El” isimli iş yerinde açık bırakılan çubuklu elektrik soba yüzünden yangın çıktı.
Soba etrafındaki eşyaların aşırı ısınmadan dolayı tutuşmasıyla başlayan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, iş yerindeki muhtelif ikinci el giyim eşyaları, hediyelik ev eşyaları, süs takıları yandı.
Olaylarla ilgili polis soruşturması sürüyor.
ZÜMRÜTKÖY VE GİRNE’DE HIRSIZLIK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ‘Dirençli ve Yeşil Lefkoşa’ için multidisipliner şehir planlama eğitimi tamamlandı!
- AB, Gazze'nin yeniden inşası sürecinde aktif rol üstleneceğini yineledi
- Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyeleri toplantıda konuşma yaptı: "Bir Millet-Üç Devlet" vurgusu
- Binali Yıldırım: KKTC artık Türk dünyasının ayrılmaz bir parçasıdır!
- Erhürman’ın seçim afişine çirkin saldırı!
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.